Haberler

Kanyon'a Düşen Karaca İçin Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Seferber Oldu

Güncelleme:

Ordu'da düştüğü kanyonda boğulma tehlikesi geçiren karaca, aralarında AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu'nun da bulunduğu birkaç kişi tarafından zorlukla kurtarıldı.

Ordu'da bir kanyona düşen ve boğulma tehlikesi geçiren Karaca, milletvekili ve Belediye Başkanlarının girişimiyle kurtarıldı.

VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMAK İÇİN KANYONA GİTTİLER

Ordu'nun en uzun dere özelliğine sahip Çamaş kanyonu ilginç bir kurtarma operasyonuna şahit oldu. Vatandaşlarla bayramlaşmak için Çamaş ilçesine giden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, burada Çamaş Belediye Başkanı Alahittin Giden ve danışmanlardan oluşan bir heyet ile birlikte turistik özellik taşıyan Çamaş Kanyonunu görmek için bölgeye gitti.

ÇIRPINAN KARACAYI GÖREN 3 KİŞİ SUYA ATLADI

Heyet, kanyona geldikleri sırada suya düşmüş ve çıkmak için çırpınan bir Karaca ile karşılaştı. Bunun üzerine heyette bulunan 3 kişi elbiselerini çıkararak suya atladı. Bir yandan suda çırpınan bir yandan da kendisini kurtarmaya gelenlerden ürken Karacayı zaptetmekte zorluk yaşandı.

AYAKLARI FANİLALARLA BAĞLANARAK KURTARILDI

Ayakları fanilalarla bağlanan karaca zorlukla kanyon başına çıkarıldı. Milletvekili Metin Gündoğdu, ürken Karacayı bir süre sakinleştirdikten sonra doğal yaşama bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Metin Gündoğdu Ak Parti Çamaş Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title