Haberler

Kanye West'in Yıllık Berber Masrafıyla Ev Alınıyor

Güncelleme:

ABD'li ünlü rapçi Kanye West'in yıllık saç kesim masrafı 256.000 doları geçiyor. Yani 735.000 TL'den fazla!

Kim Kardashian ile evli olan ve ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan ABD'li rap şarkıcısı Kanye West, berber masrafıyla gündemde.

GÜNLÜK BERBER MASRAFI 1400 TL'DEN FAZLA

Radikal'den Oktay Volkan Alkaya'nın haberine göre; Türkiye'de erkekler ayda ortalama 1 kez berbere gidiyorlar. Özel saç bakımına ihtiyaç duyanların da ayda dört defa gittiği görülmüyor değil. Ortalama bir tıraşın masrafı da 15 TL civarında. Etiler- Bebek gibi ünlülerin gittiği berberlerde ise genel olarak erkeklerin saç kesim masrafları 200-300 TL gibi bedellere ulaşabiliyor. Hal böyleyken ABD, Kanye West'in berber masrafına kafayı takmış durumda çünkü Kanye West'in günlük ortalama saç kesimi için ödediği miktar 500 dolar yani 1400 TL'den fazla!

"BİRİ KANYE'YE KEL OLDUĞUNU HATIRLATSIN"

Peki West'in çok mu masraflı bir saçı var? Rasta değil, örgü değil, boyası yok, fönü yok. Bildiğiniz 1 numara saç! Al eline bir tıraş makinası, rastgele kırp kendini aynı model çıkıyor zaten. Sosyal medyada "Biri Kanye'ye kel olduğunu hatırlatsın." gibi isyanların patlak vermesine sebep olan masraflar günlük 500 dolar olsa gene iyi! West'in berberi Ibn Jasper'den (aşağıda) alınan bilgilere göre West'in yıllık saç kesim masrafı 256.000 doları geçiyor! Yani 735.000 TL'den fazla! Hatta Jasper, Kanye için Chicago'dan New York'a taşınmış! Böyle müşteriyi bir daha nerede bulacak değil mi?

"TAM ANLAMIYLA KAFAYI YEMİŞ"

West'le aynı berbere giden Rihanna'nın babası Ronald Fenty "Tam anlamıyla kafayı yemiş, ne yapıyor da o kadar para tutuyor anlamıyorum." yorumunu yaparken, bu yorumdan Fenty'nin aynı ücreti ödemediği anlaşılıyor.

"O BENİM KARDEŞİM"

Jasper muhtemelen dünyanın en zengin ve şanslı berberi olabilir, açıkçası sokak tabiriyle resmen kazıkladığı West ise onu çok seviyor ve "Ona çok şey borçluyum, o benim kardeşim." diyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Kanye West Türkiye Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

koylu:

isde bu haber yalan o odenen para berberine deyil kokeyine odenen para la adamda sac yoki para odesin hemi onlar insanca tiras olmazlarki

2
4
yanıtYanıtla
berber osman mağduru:

bizim berber osman 5 tl ye kesiyor var git oraya kestir sakal da üstüne bedava :)

3
3
yanıtYanıtla
.....:

yav ne masrafı adam vergi kaçırmak için çok güzel bahane bulmuş millette masrafa bak aboooooooooooooww diyor:)))

3
2
yanıtYanıtla
omer:

benim gercek ozel berberim var sadece benim sacimi kesiyor para pul vermiyorum haftada iki defa iskence koltuguna oturma mecburiyetim var kacis yok

2
3
yanıtYanıtla
stratosfer:

olay saç sakalla kalmıyor herhalde başka bir ilişki var, kadın mı uyuşturucu mu bilinmez

0
2
yanıtYanıtla
AHA BUNU AL:

Amerikanin sonradan görme gudileri de bunlar

1
1
yanıtYanıtla
cursee:

boş bir haber buda. ama bir fark var. bizdekiler para kazanır vergi vermez. orada kuruşuna kadar alırlar. . . . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title