Haberler

    "Kanserde Farkındalık & Kanserden Koruyucu Beslenme" Semineri

    1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası dolayısıyla düzenlenecek "Kanserde Farkındalık" konulu seminer ile kadınlarda en sık rastlanan kanser türü olan meme kanserine yönelik farkındalığı artırmak; kanserin çaresizlik olmadığını anlatıp, erken tanı ve doğru tedavinin meme kanseriyle mücadelede önemli olduğuna dikkat çekmek ve kanserden korunmada beslenmenin önemine dikkat çekmek amaçlanıyor.

    1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası dolayısıyla düzenlenecek "Kanserde Farkındalık" konulu seminer ile kadınlarda en sık rastlanan kanser türü olan meme kanserine yönelik farkındalığı artırmak; kanserin çaresizlik olmadığını anlatıp, erken tanı ve doğru tedavinin meme kanseriyle mücadelede önemli olduğuna dikkat çekmek ve kanserden korunmada beslenmenin önemine dikkat çekmek amaçlanıyor. Çiğli Belediyesi Konferans Salonu'nda 6 Nisan 2016 Çarşamba günü 14: 00-15: 30 saatleri arasında düz...

    Kaynak: etkinlik.com.tr / Kültür Sanat

    Çiğli Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title