Haberler

Kanlarıyla Türk Bayrağı Yaptılar

Bir Grup Öğrenci, Hakkari Dağlıca'da Şehit Edilen 13 Askerin Anısına, Parmaklarından Akıttıkları Kanlarla Yaptıkları Türk Bayrağını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a Gönderdi.

Kırşehir'de bir grup öğrenci, Hakkari Dağlıca'da şehit edilen 13 askerin anısına, parmaklarından akıttıkları kanlarla yaptıkları Türk Bayrağını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a gönderdi.

Anadolu Öğretmen Lisesi ve Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesinden bazı öğrenciler, Türkiye'de meydana gelen terör olaylarına tepki göstermek amacıyla parmaklarından akıttıkları kanlarla Türk Bayrağı yaptılar.

Gençler daha sonra bayrağı çerçeveleterek Orgeneral Büyükanıt'a gönderdiler.

Orgeneral Büyükanıt da bir televizyon kanalı tarafından düzenlenen "Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası"nın finalinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin kanlarıyla yaptığı Türk bayrağından söz etti.

Orgeneral Büyükanıt, "Bakın şimdi size bir şey göstereceğim. Bu bir Türk bayrağıdır. Bir özelliği var. Bir grup genç tarafından kanlarıyla yapılmıştır. Biz büyük bir milletiz. Ve gerçekten şehitlerimiz kutsal amaç uğruna şehit olmuşlardır, yaşadığımız ülkenin birlik ve bütünlüğünü koruyabilmek için... Onların aileleri bizlere emanettir. Onlara gözümüz gibi bakmamız lazım" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title