Haberler

Kandoğan: İstifa Etmiyorum

Cumhurbaşkanlığı Oylamasına Katılan ve Hakkında Partisi Tarafından Soruşturma DYP Milletvekili Ümmet Kandoğan, Partisinden İstifa Etmeyeceğini Açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı oylamasına katılan ve hakkında partisi tarafından soruşturma DYP Milletvekili Ümmet Kandoğan, partisinden istifa etmeyeceğini açıkladı.

Kandoğan, cumhurbaşkanlığı ilk tur oylamasının ardından TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Oylamaya katılma fikrinin yeni olmadığını yaklaşık 1.5 aydır basında bu konudaki açıklamalarının çıktığını belirten Kandoğan, oylamaya katılması için DYP tabanından baskı geldiğini belirtti.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın yaptığı açıklamayla ilgili oylama öncesi fikir sahibi olmadığını söyleyen Kandoğan, partisinin görüşünün de son ana kadar belli olmadığını ifade etti.

Kandoğan, partisi tarafından hakkında inceleme açıldığı hatırlatılması üzerine bir bilgisi olmadığını ancak istifa etmeyeceğini söyledi.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title