Haberler

Kandıra Giosb'de Çalışmalar Marka Koordinasyonunda Devam Ediyor

Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 3.Tarımsal Planlama Kurulu toplantısı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkez hizmet binasında yapıldı.

Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 3. Tarımsal Planlama Kurulu toplantısı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkez hizmet binasında yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kocaeli İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Büyükşehir Belediyesi, İzmit Orman Müdürlüğü, Kandıra GİOSB Müdürlüğü ve Kandıra Kaymakamlığı'nın temsil edildiği toplantıda, müteşebbis heyeti toplantısı öncesi hammdde teminine yönelik analitik çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca, kurumların Kandıra Gıda İhtisas OSB hakkında yaptıkları çalışmalar masaya yatırılmış ve bundan sonra yapılması planlanan faaliyetler görüşüldü.

Toplantı moderasyonunu yapan Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkan Ayan, "Sadece Kandıra için değil bölgemiz ve ülkemiz açısından da son derece önemli avantajlara sahip Kandıra Gıda İhtisas OSB'nin bir an önce hayata geçirilmesi, yaklaşık yedi bin kişiye istihdam sağlanması ve çiftçinin cebine yaklaşık 1,2 milyar liranın bölgeden hammadde satınalması yapılarak bölgeye her sene gireceği bu proje ile gıda güvenliği ve standartlarının yükseltilmesi konusunda da önemli mesafeler kat edilecek" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Marmara Kandıra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title