Haberler

Kandil'den Gelecek Dayatmaya Karşı Çıkarız"

Görüntü Dökümü: - İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği Batman Şube Başkanı Hasan Argunağa - "Kandil'den gelecek dayatmaya karşı çıkarız"İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Batman Şube Başkanı Hasan Argunağa, son günlerde Çözüm Süreci'ne zarar verecek gelişmelerin yaşandığını anlatarak, bu gelişmelerden kaygı duyduklarını aktardı.

Görüntü Dökümü: - İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği Batman Şube Başkanı Hasan Argunağa - "Kandil'den gelecek dayatmaya karşı çıkarız"İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (MAZLUMDER) Batman Şube Başkanı Hasan Argunağa, son günlerde Çözüm Süreci'ne zarar verecek gelişmelerin yaşandığını anlatarak, bu gelişmelerden kaygı duyduklarını aktardı.Argunağa, "Her tür vesayete karşı çıktığımız gibi Kandil'den gelecek bir dayatmaya, barış sürecine zarar verebilecek adımlara da karşı çıkarız" diye konuştu. Bu süreçte yeniden silahların gündeme gelmesinin, barajlar gerekçe gösterilerek ateşkesin bitmesine yönelik açıklamalar yapılmasını talihsizlik olarak değerlendirdiğini ifade eden Argunağa, MAZLUMDER olarak illa da barış sürecini savunacaklarını kaydetti.Argunağa, demokratik siyasetin, demokratik sivil iradeye şans tanıması gerektiğine inandıklarını anlatarak, bölgeyi eski süreçlere götürecek her tür yaklaşıma sessiz kalmayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kandil Dağı Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title