Haberler

Kanatlı Lisesi Mezunları Buluştu

Eskişehir Kanatlı Lisesi 1977 mezunları, 7 yıldır geleneksel olarak yılda iki kez düzenledikleri buluşma gecesinde bir araya geldi.

Eskişehir Kanatlı Lisesi 1977 mezunları, 7 yıldır geleneksel olarak yılda iki kez düzenledikleri buluşma gecesinde bir araya geldi.

Eski okul arkadaşları, birlikte yedikleri akşam yemeğiyle anılarını tazeledi. Geceye Türkiye'nin değişik illerinden 1977 Kanatlı Lisesi mezunu 41 kişi katıldı. Grup adına konuşan Dr. Cengiz Elburus, eski arkadaşlarıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, " Eskişehir'e normal olarak sık sık gelip gitsek de, herkesi görme şansımız olmayabiliyor. Çünkü arkadaşlarımızın önemli bir kısmı Eskişehir dışında hayatlarına devam etmekteler. Artık geleneksel hale gelen böyle bir organizasyonla eski okul arkadaşlarımızla yılda iki kez de olsa bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hepimiz isteyerek, tabiri caizse koşarak geliyoruz. Programları uymadığı için gelemeyen arkadaşlarımızın da çok üzüldüğünü hissediyoruz. Her buluşmada katılımcı sayımız artıyor. Bu da bize, doğru bir iş yapmış olmanın mutluluğunu yaşatıyor. Bu buluşmalar bizim için, hem çok sevdiğimiz Eskişehir ile aramızda bir köprü olması, hem de ortak geçmişi, anıları olan arkadaşlarımızla hasret giderme anlamını taşımaktadır. Bu toplantılarımızı ömrümüz oldukça sürdürme kararlığındayız" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title