Haberler

Kanaldan Ayrılan Spiker, Son Yayınında Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da yerel bir kanalda 5 yıldır ana haberleri sunan Fatma Taşkın Uygun, son yayınında gözyaşlarına hakim olamadı.

Afyonkarahisar'daki bir televizyonda uzun yıllardır ana haber spikerliği yapan kadın, son yayınında duygusal anlar yaşarken gözyaşlarını tutamadı.

5 YILDIR HABER SUNUYORDU

Uydu yayını yapan bir televizyon kanalında 5 yıldır ana haberleri sunan Fatma Taşkın Uygun isimli kadın spiker, başka bir kuruma geçtiği için görevinden ayrıldı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Son defa haberleri sunmak için kamera karşına geçen Uygun, haberlerin bitiminde izleyicilerine veda etti. Uygun "Beş yıl boyunca beni evlerinize konuk ettiniz, benim ailem oldunuz, hepinize teşekkür ederim, hoşcakalın" derken gözyaşlarına boğuldu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Fatma Taşkın Uygun daha sonra mesai arkadaşları ile hatıra fotoğrafı çektirerek televizyondan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Reklam Kokan:

Hereketler! 5yil Nedemek Bu Meymenedsiz Surati Her Aksam izle izle Yorulyduk Tüm Afyonkarahisar Tanir Vede Bikttik Arttik Bundan Yeni Bir Tazecik Pilici isteriz Hemide Cibildak Olsun

0
12
yanıtYanıtla
kucukucu:

Benide ağlattın

8
0
yanıtYanıtla
Özgür Öztürk:

Üzüldüm vallahi ??

4
0
yanıtYanıtla
Mehmet61:

Ne gerek var ağlamaya güzel kardeşim. Bak NTV spor kapanırken rıdvan hoca ne güzel gülücükler atıyor.

2
1
yanıtYanıtla
WAN BJK:

GICIK

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title