Haberler

Kanal D, Sahneleri Tepki Çeken Bir Umut Yeter'i Yayın Akışından Kaldırdı

Güncelleme:

Kanal D, yayın hayatına başlayan Bir Umut Yeter'i, tepki çeken sahnesinden sonra fişini çekti. Dizi yayın akışından kaldırıldı.

Yeni sezona birbirinden iddialı dizilerde başlayan Kanal D'nin büyük umutla yayına soktuğu dizi Bir Umut Yeter için karar verildi. Dizi artık yayınlanmayacak, yayın akışından çıkarıldı.

UMUTLAR İYİCE TÜKENDİ

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre gibi güçlü isimleri bir araya getiren dizi için umutlar iyice tükendi. Dizi ilk olarak Perşembe günleri yayınlanmış, beklentilerin altında reyting alınca Cumartesi gününe alınmıştı.

Kanal D, Sahneleri Tepki Çeken Bir Umut Yeter'i Yayın Akışından Kaldırdı

DİZİDEKİ "ÇERKES KIZI" TARTIŞMA YARATTI

Önce reyting yarışında geri kalan dizinin4. bölümünde, Çerkes kökenli vatandaşları rahatsız eden bir söz vardı ve bu söz yüzünden de protesto gösterileri yapıldı. Dizinin 6 Ekim Cumartesi günü yayınlanan bölümünde geçen "Bunun sütü bozuk. Annesi şoförün yeğeniydi çok güzeldi, tam bir Çerkes kızı' sözleri infial yarattı. Çerkes vatandaşlar diziyi protesto etti." Vatandaşlar ve Çerkes vekiller kanal yöneticilerini ve dizinin yapımcı ve senaristini kullanılan çirkin dil nedeniyle özür dilemeye davet etti.

Kanal D, Sahneleri Tepki Çeken Bir Umut Yeter'i Yayın Akışından Kaldırdı

Kanal D, Sahneleri Tepki Çeken Bir Umut Yeter'i Yayın Akışından Kaldırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

tırcı osman:

Diziyi istemiyenleri sabun faprikasına yollayın abi

4
18
yanıtYanıtla
Karakurt Ali:

Hiç bi diziyi seyretmeyin. . Bunların burnu bizim enayiliğimizden dolayı Kalkıyor. .

13
0
yanıtYanıtla
34:

bu adamın nersi jön

12
1
yanıtYanıtla
zudaylı:

Güzel diziydi yazık oldu

6
7
yanıtYanıtla
tırcı osman:

abi o kadar saçma diziler var onlar oynuyo, biz bi dizi seyretmeğe kalktığımızda diziyi bitiriyolar abi, bizdemi bi sorun var bilmiyorum ki abi, geçerken boğaz köprüsünden kendimi atacam abi, hem düşerken bi iki martı yakalarım eve götürürüm abi

yanıt2
yanıt3
paşa:

dizinin tutmayacağı çok belliydi. ilk bölümünde o kadar reklam mı olur? ilk bir kaç bölüm dizide reklam koymazsın ki izleyici bağlansın diziye. ilk bölümü izlerken güzel dizi olduğunu düşünüyordum ki reklam girdi ve bunun üzerine izlememeye başladım. bence yapımcı ve kanal hatası yüzünden dizi tutunamadı

11
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

geri zekalı reklam almadan kanal dizi nasıl alacak, dizi ile reklamın ne alakası var, seyredeceksen reklamlarıda seyredeksin

yanıt0
yanıt4
paşa:

üslübuna dikkat et önce tırcı. illaki reklam alacak ama piyasaya yeni çıkan diziler genelde ilk bir kaç bölüm sadece filmin sonunda reklam verirler ki seyirci diziye bağlansın diye.

yanıt1
yanıt1
tırcı osman:

o zaman sorun ne abi, söyle bizde bilelim, aynı şeyleri söyleme sadece

yanıt0
yanıt1
paşa:

birinci sorun senin üslubun tanımadığın bilmediğin bir kişiye hakaret etmen. ikincisi iyi bir izleyiciyi isen dizinin tutmayacağını ilk bölümden anlarsın. Türk izleyici kitlesini çok iyi tanıman lazım. sana burada bunları uzun uzun anlatamam zaten pek anlayacağını da sanmıyorum. Üslubun ortada.

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title