Haberler

Kanal D'nin İddialı Dizisi Gülizar, Final Yaptırılmadan Yayından Kaldırıldı

Güncelleme:

Bu sezon hiçbir dizide istediği başarıyı yakalayamayan Kanal D, son olarak fişini çektiği 'Gülizar' dizisine final bile yaptırmadı.

Sezona iddialı yapımlarla başlayan Kanal D, beklediği reytingleri alamayınca dizilerini bir bir yayından kaldırmaya başladı. Öyle ki artık fişi çekilen dizilere final bile yaptırılmıyor. Bunun son örneğini 'Gülizar' dizisinde gördük.

ÖNEMLİ İSİMLER YER ALIYORDU

Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizide başrollerde Farah Zeynep Abdullah, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş yer alıyordu.

Kanal D'nin İddialı Dizisi Gülizar, Final Yaptırılmadan Yayından Kaldırıldı

FİNAL YAPMA HAKKI BİLE TANINMADI

Cumartesi günleri ekrana gelen dizi, bu hafta final bölümüyle ekrana gelecekti. Ancak yayın akışında yer almaması 'Final yaptırılmadan yayında kaldırıldı' yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kanal D Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (78)

ilhamı akuzun:

bence tüm kanallar gereksiz kapatılmalı, bir kaç kanal yeter ahaber trt1 gibi

7
14
yanıtYanıtla
Samimi bir adam.:

Türk Dizilerinin inanılmaz klişeleri: 1. Holding hayatı ve inanılmaz lüks evler ve otomobiller. 2. Güzel kızla güzel çocuğun inanılmaz kısa bir sürede inanılmaz bir şekilde birbirlerine aşık oluşları. *** Yani kısacası benim gariban halkımda ce gençliğimde olmayan şeyler türk dizilerinin klişeleri. *** Uyanın gençler işsiziz. Uyanın gençler açız. Uyanın gençler dolar 4, euro 5, benzin 6, kırmızı dana etin kilosu 70 tl. Uyanın gençler mutsuzuz. Uyanın gençler alım gücümüz bitik, batık vaziyette. Uyanın gençler tarım ve hayvancılık bitmiş. Uyanın gençler asgari ücretle geçinemiyoruz. Uyanın gençler medya tek ses olmuş, ülkede olup biteni hakkıyla anlatabilen tek bir yayın kuruluşu kalmamış. Uyanın gençler ve kendinize şu soruyu sorun, neden Avrupa ve Amerika ve birçok ülke süper bir refah seviyesindeyken ve biz de bu refah seviyelerine ulaşabilecek potansiyel fazlasıyla varken, o refah seviyelerinde değiliz! Uyanın gençler, uyursan...

14
2
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

vatanım sensin. . . bir tek o dizi var gerisi boş. . .

5
9
yanıtYanıtla
ECDADIMLA GURUR DUYUYORUM:

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DAN BAŞKA DİZİ Mİ İZLENİR

9
4
yanıtYanıtla
ey müslümanlar mü''min olun:

Kuyucu Murat diye biri mi vardı ne ? Ben sadece müslümanlığını gerçekten yaşamış milletede zarar vermemiş kişiyle gurur duyarım .

yanıt3
yanıt0
huseyin:

kanalı vs geçin haber ajanslarının hepsi akp eline geçti d ajans/ anadolu ajans/ihlas ajans !! artık sadece whatsapp ihbar hattından gönderilen görüntüler ekranlarda haber olur iktidar karşıtı hiçbir haber göremeyiz

5
7
yanıtYanıtla
abc:

bağımsız olması gereken medya yargı bir kişinin himayesine geçti dolar euro uçtu yatırım yok ihaleler yasalar gizli kapaklı çıkıyor adam osmanlıcılık oynuyor. yıl 2018. bu ülkenin sonu geldi. kaçabilen yurt dışına kaçıyor imkanı olmayan sürünecek

6
5
yanıtYanıtla
azra:

Çok doğru. . . Osmanlıcılık oyunları, kaç gündür medya bir kedicik peşinde haberleri. . Yazık çok yazık. . . :(((

yanıt1
yanıt0
vyz:

osmanlıcılık oynamıyor. kibarcası gebertiyoruz. 3700 başlangıç için iyi bir rakam.

yanıt1
yanıt0
bv:

asıl fatihi kaldırın

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title