Haberler

Kanal D'nin Asker Dizisi 'İsimsizler' Final Yapıyor

Güncelleme:

Kanal D ekranlarının iddialı yapımlarından 'İsimsizler' reytinglerde istenen başarıyı yakalayamayınca final yapma kararı aldı.

Kanal D'de bir dizi daha ekrana veda ediyor. Barakuda Yapım imzalı 'İsimsizler' dizisi, 27. bölümde ekran yolculuğunu noktalayacak.

KADROSUNDA ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

Reyting canavarına yenilen dizinin senaryosunu Ali Doğançay ile Okan Lalik kaleme alıyordu. Bu sezon Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizide Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha ve Musab Ekici gibi ünlü isimlerden oluşan çok kalabalık bir oyuncu ekibi rol alıyordu.

YERİNE 'DOSTLAR MAHALLESİ' YAYINLANACAK

'İsimsizler'in yerine Kanal D'de Çağla Şıkel ile Alişan'ı buluşturan "Dostlar Mahallesi"nin başlayacağı konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kanal D Magazin Haberler

500

Yorumlar (70)

amasyalı:

dizi devam etmeli rica ediyoruz

11
10
yanıtYanıtla
dayı gerısı hıkaye:

haklısın

yanıt0
yanıt0
((((((:

bence çok yanlış bi karar muhteşem bi dizi idi.

16
3
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Sadece 1. Bölümü izledim ve bıraktım. Çünkü devletin ve hükümetin yalayıcısı oldukları belliydi. Başarılı olmayacağı da belliydi çünkü tv de kalmak istiyor isen ortak değerli savunman gerek. Dizi öyle işlendi ki sanki bunları devlet yerleştirmemiş vs vs neyse uzatmicam.

1
17
yanıtYanıtla
TANJU:

SAÇMA SAPAN Bİ DİZİ ZATEN GEÇ KALINDI

6
10
yanıtYanıtla
BURHANETTİN BAYDAR:

YA KARDEŞİM ADAM GİBİ İZLEDİĞİMİZ İSİMSİZLER DİZİSİNİ REYTİNK YALANIYLA KALDIRMAYIN ÇÜNKÜ ADAMGİBİ BİR DİZİ YAPTINIZ BUNUDA TARİHE GÖMMEYİN BEN ŞAHSEN MİSAFİRLİĞE BİLE GİTMİYORDUM O AKŞAM YAZIKKKKKKKKKKKKKKKK

14
2
yanıtYanıtla
GÖKBÖRÜ:

Sen senaryoyu askeriyeden mafyacılığa çevirirsen bitersin tabi.

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bütün yorumlara katılıyorum bende ilk başta sıkı bi takipçisiydim mafya dizisine çevrilince gına geldi izlemeyi bıraktım senaristler duyun sesimizi. . .

13
1
yanıtYanıtla
levent:

İlk sezon harikaydı soluksuz izliyorduk. Formatını değiştirince haliyle izlenme reytingi düşer. Kaliteli yapım her zaman reyting yapar.

12
1
yanıtYanıtla
Dizikolik:

Geç kalınmış bir karar ama isabetli olmuş saçma sapan bir dizi... ilk başlarda gayet iyiydi ama 4 - 5 bolum sonra iyiden iyiye saçmalamaya başlamıştı kurşun yedi ölmedi helikopter düşer ölmezler istanbulun göbeğinde çatışma olur onlar yine ölmez ne gariptir ki her hangi bir güvenlik gücüde gelmez çünkü dizide istanbulu polis değil fatih ve ekibi koruyor.... dayı ile yengende dizide konuşmak için varlar yeğen parlar dayı sakin ol yeğen der ve konuyu dinimize bağlar aaa birde bakmışsın bölüm bitmiş bu ne saçma dizi yaaa zaten bu dizinin çıkış zamanlamadı çok manidardı.... Aynı dönemde çıkan 3 dizi var 1- Kanal D isimsizler = boş ve gereksiz 2- Fox tv Savaşçı = yakındır kalkar oda gerçi komedi filmine dönmeye başlamış 3- SÖZ DIZISI GERÇEK DOĞRU INANDIRICI CIZGISINI BOZMAMIŞ KADROSU ILE ( diğer dizilerin kadrosundaki oyuncular gerçekten çok iyi ama bu diziler olmamamız ya)

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title