Haberler

Kanadalı Ünlü Popçu'ya Gümrük Kontrolü

Kanada’nın ünlü pop starı İma, konser için İstanbul'a geldi.

Kanada'nın ünlü pop starı İma, konser için İstanbul'a geldi. İma ve grubunun beraberlerinde getirdikleri bagajlar, Atatürk Havalimanı'nda gümrüklerinin şüpheli yolcuların bagajlarını kontrol ettiği X-Ray cihazından geçirildi.

Kanada'nın ünlü pop yıldızı İma, Türkiye'de vereceği iki konser nedeniyle İstanbul'a geldi. İstanbul ve Ankara'da vereceği konserler sebebiyle Kanada televizyonundan muhabir, kameraman ve kendi set ekibi ile gelen İma, Atatürk Havalimanı'nda gümrük ekipleri tarafından durduruldu. Gümrük görevlileri, ünlü yıldız ve ekibinin bagajlarını, şüpheli yolcuların bagajlarının geçirildiği X-Ray cihazından geçirdikten sonra çıkışlarına izin verdi.

Daha önce 2005 yılında yine İstanbul ve 2007 yılında da Ankara'ya geldiğini ve Türkiye'ye bu gelişinin üçüncü kez olduğunu söyleyen İma, bundan mutluluk duyduğunu belirtti. Salı günü İstanbul'da Cemal Reşit Rey'de konser vereceğini belirten İma, çarşamba günü de ikinci konseri için Ankara'ya gideceğini söyledi.

Türkiye'den süperstar Ajda Pekkan'ı tanıdığını ifade eden İma, İstanbul konserinde süperstara ait bir parçayı da sürpriz olarak seslendirmeyi düşündüğü müjdesini verdi.

Kameralara karşı "Sizi özledim", "Sizi seviyorum" ve "Eğleniyor musunuz?" gibi kısa Türkçe cümleler kuran İma, Türkçeyi de prodüktöründen öğrendiğini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Türkiye Kanada Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title