Haberler

Kanada'da Evsizlere Pizza Dağıtan Türk Gönüllere Taht Kurdu!

Güncelleme:

Kanada'nın Toronto kentinde yaşayan Türk pizzacı Zeynel Arı, evsizlere pizza ve kışlık giyecek dağıttı. Kentte odun ateşinde pişirdiği pizzalarla ünlenen Arı, sokaklarda ve barınma evlerinde yaşayan yardıma muhtaç insanların hem karnını doyurdu hem de kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşıladı.

Kanada'nın Toronto kentinde yaşayan Türk pizzacı Zeynel Arı, evsizlere pizza ve kışlık giyecek dağıttı. Kentte odun ateşinde pişirdiği pizzalarla ünlenen Arı, geleneksel hale getirdiği yardım etkinliğinde, sokaklarda ve barınma evlerinde yaşayan yardıma muhtaç insanların hem karnını doyurdu hem de kışlık giyecek ihtiyaçlarını karşıladı.

EVSİZLERE PİZZA DAĞITMAYA 2 YIL ÖNCE BAŞLADI

Zeynel Arı, yaptığı açıklamada, evsizler ve muhtaçlara pizza dağıtmaya 2 yıl önce başladığını dile getirdi. Personeliyle sabah saatlerinden itibaren yaklaşık 150 kişilik pizza hazırladıklarını belirten Arı, Toronto sokaklarında çok sayıda evsiz ve muhtaç insan yaşadığını ifade ederek, şunları söyledi:

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

"YARDIM ETMEK ANADOLU KÜLTÜRÜNDE OLAN BİR ŞEY"

"İnsanlara yardım etmek, zaten bizim Anadolu kültüründe olan bir şey. Düşeni kaldırmak, elinden tutmak, yardım etmek, var olan bir kültür. Biz de bunu burada yaşatmaya ve devam ettirmeye çalışıyoruz. Buna iki yıl önce başladık. Her cumartesi pişirdiğimiz pizzaları, evsiz ve muhtaçların yoğun olduğu veya yaşadığı yerlere götürüp dağıtıyoruz. Elimden geldiğince de buna devam edeceğim."

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

TUNCELİ'DE 70 YETİM VE ÖKSÜZ ÇOCUĞA PİZZA DAĞITMIŞTI

Aralarında Madonna'nın da bulunduğu birçok ünlünün Toronto'ya geldiğinde tercih ettiği pizzacı Zeynel Arı, geçen yıl da tatil için gittiği memleketi Tunceli'de 70 yetim ve öksüz çocuğa pizza dağıtmıştı.

Zeynel Arı'nın müşterileri arasında, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, eski Kanada Başbakanı Stephen Joseph Harper, belediye başkanları, milletvekilleri ve sanatçılar bulunuyor.

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kanada'da Türk Pizzacı Evsizlere Pizza Dağıttı

Kaynak: AA / Güncel

Toronto Kanada 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

Razor:

Bu ıbadet gizli yapılır diye biliyorum

11
17
yanıtYanıtla
Yörük:

Örnek teşkil etmesi açısından bilinmesi duyulması iyidir.Böyle haberler duyuldukça insan bir anlık da olsa mutlu olur.O an için sevinç verir.Dünyaya bir iyilik daha yayılmış olur.

yanıt1
yanıt0
...................:

Merhamet denilen en güzel varlık, Allah''ın insanlara bahşettiği en güzel hazine kullanmasını bilirsen, kazancın bereketli olsun güzel insan.

26
0
yanıtYanıtla
adanus:

allah yerini doldursun verdiklerinin bin katını varsin ki sende fakirlere dağıt herkes faydalansın ne güzel içimizi ısıttın bu soğuk havada

18
0
yanıtYanıtla
albatros 2019:

Allah işini gücünü rast getirsin.işte islam dinimizin emri aç yatana yardım etmek.zaten kıyameti tutanda bu.yoksa kıyamet çokdan gelmişti.......

13
0
yanıtYanıtla
M:

HELAL OLSUN SENİ YETİŞTİREN ANADAN BABADAN BELKİ BİR KİŞİ VESİLE OLURSAN NE MUTLU SANA İŞTE BİZ BÖYLEYİZ GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARI SİZLERİ SEVİYORUM OLSUN DAHA İYİ OLSUN İNŞALLAH İŞLERİN UZAYAN KOL BİZDEN OLSUN

13
0
yanıtYanıtla
CONI:

kanadanin evsizi buranin iscisinden daha rahattir, gelsin burda dagitsin pizzalari, bekara kari bosamak kolay.

1
10
yanıtYanıtla
ld:

yurdum insanı bir başka

9
2
yanıtYanıtla
NİRVANA:

Helal olsun sana

9
0
yanıtYanıtla
vatansever:

ALLAH ( c. c) razı olsun

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title