Haberler

Kanada'da Araçta Unutulan 6 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Kanada'da gerçekleşen trajik olayda 6 aylık bebek, babası tarafından gün boyu arabada unutulunca hayatını kaybetti.

Kanada'nın Montreal kentinde gün boyu araçta unutulan 6 aylık bebek, havasız kalarak hayatını kaybetti.

KREŞE BIRAKMAYI UNUTTU

Montreal Polisi Sözcüsü Jean-Pierre Brabant, adını açıklamadığı babanın, bebeği gündüz bakımı için kreşe vermeyi unutup araç içinde bırakarak gittiğini açıkladı. Akşam saatlerinde çocuğunu almak için kreşe giden baba, kreş personelinin, "bugün bebeğinizi getirmediniz" sözleri üzerine aracının yanına gitti.

Sözcü Jean-Pierre Brabant, "Baba geldiğinde ilk tepkisi aracı kontrol etmekti ve o sırada altı aylık oğlunun bilinçsiz olduğunu gördü" dedi.

AKŞAM SAATLERİNDE FARK EDİLDİ

Sözcü Brabant, bebeğin sabah saatlerinde araçta unutulduğunu ve polisin aranmasının ardından akşam 17.35'de ilk yardım ekipleri gelinceye kadar araç içinde havasız kaldığını ifade etti. Brabant, bebeğin sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayata döndürülemediğini bildirdi.

Olayı "çok trajik" olarak nitelendiren Polis Sözcüsü Brabant, bebeğin ebeveynlerinin şok geçirdiklerini ve hastaneye nakledildiklerini belirterek, herhangi bir suçlama için erken olduğunu ve buna soruşturma sonunda karar verileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Dünya

Montreal Kanada 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (25)

can erden dağ:

lüks araçta unutulmuş ne demek araç araçtır kardeşim ayrımcılık yapmayın

13
1
yanıtYanıtla
T.C.:

Kanada yaşam standartlari en iyi olan ülkelerden biridir bilmeden cahil cahil konuşmayın.Arti adam malin tekiymis bebek nasil unutulur.sanki türkiye de böyleleri yok defalarca görüyoruz okuyoruz mal her yerde maldir ülke farketmez

11
0
yanıtYanıtla
erdal ertan:

yinemi kadana. . .

7
2
yanıtYanıtla
ETHEM:

Yazıklar olsun sana baba bebeğini UNUTUR MU ?

9
0
yanıtYanıtla
SELANAY:

Hiç bir bebek bir yerde unutulmaz.Kasten ölüme terk edilmiştir.

8
0
yanıtYanıtla
MR:

Bu durum şunu gösteriyor bu olay her yerde olabiliyormuş bizim ülkeye has değilmiş. Yabancı batı hayranlarını üzecek bir haber.

7
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen hayata kanada da dünya ya gelerek 1-0 önde başla gerizekalının hatası yüzünden öl

7
1
yanıtYanıtla
Halkın sesi:

Gerizekali aptal adam sende beyin yok mu esya mi bu unutuyon bebek ya sorumsuz rahat umursamaz insanlara sinir oluyorum bu adamin sozleri de inanilir gibi degil kasit aranir öküz herif....

7
0
yanıtYanıtla
alpi 06:

direk suçlu kreşteki sorumlu öğretmenidir. tamam müdürü arayamaz, ancak her öğrencinin sınıf öğreteni sorunlu öğretmeni araması gerekli.

3
4
yanıtYanıtla
Abidin:

Bu adam bonzai içmiş çocuk bile bile ölüme terk edilmiş hayvanlar bile bunun yaptığını yapmaz

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title