Haberler

Kanada'da 2 Öğrenciye Fırçayla Cinsel İstismarda Bulunan 8 Öğrenci, Okuldan Atıldı

Güncelleme:

Kanada'da özel bir katolik okulunda 8 erkek öğrenci bir olup, 2 çocuğa tuvalette fırçayla cinsel istismarda bulundu. Olay ortaya çıkınca 8 öğrenci birden okuldan atıldı.

Okulda gerçekleşen olay Kanada'yı ayağa kaldırdı! Mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı.

İngiliz ve Kanada basınında yer alan habere göre olayla ilgili iki video yayıldı. Videoların birinde; tuvalette bir grup öğrenci bir başka öğrenciye fırçayla cinsel saldırı gerçekleştirdi.

SU DOLU KOVADA DÖVÜLDÜLER

Diğer olayda ise bu kez farklı bir öğrencinin üstü soyularak içi su dolu lavaboda tokatlanmak suretiyle dövüldüğü iddia edildi.

Cinsel istismarla ilgili videonun 12 Kasım'da ortaya çıktığı fakat polise iki gün sonra ihbar edildiği bildirildi.

CİNSEL İÇERİKLİ ÇOCUK FİLMİ SUÇUNDAN YARGILANACAKLAR

Videoları incelemeye alan Toronto polisi, olaya karışan zanlıların cinsel içerikli çocuk filmi suçuyla yargılanacağını açıkladı.

Öte yandan okul yönetimi olaya karışan saldırganların okulla ilişkisinin kesildiğini ifade etti.

Okul yönetimi olayla ilgili olarak öğrenci velileri ve futbol takımı antrenörüyle bir araya geldi. Görüşmede çocuklar ligi spor müsabakalarının askıya alınması kararı çıktı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kanada Cinsellik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Yeter gayrı:

Her gün cinsellik haberi görmekten bıktım usandım. Bir de elin ülkesinde...

20
3
yanıtYanıtla
....:

sende bakma git fasulye ayıkla etrafı sil süpür oyalan yani. .

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Allaha saygısı olmayanlardan herşey beklenir..

16
0
yanıtYanıtla
kemalll:

allah korkusu kalmamış insanlarda

13
0
yanıtYanıtla
FANİ:

İnsan diyemiyorumbu varlıklara iki ayaklı cinsel mahluklar.

9
0
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Yeni Dünya düzeninin getirileri. İnsan vicdanının kıyameti kopmuş, şimdi ise aynı vicdansızlar yüzünden hızla dünyanın kıymetinin kopmasına geldi ve çok yakın. Bir Müslüman olarak söylüyorum ki, insan olmanın gerekliliğini yerine getiremiyorsan, din, dil, ırk gibi değerlerin hiç bir anlamı kalmıyor. Çok yazık!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title