Haberler

Kamyonet İle Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü

Cenaze taşıyan kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Karabük'ün Eflani İlçesi'nde cenazeyi toprağa vermek için mezarlığa giden kişilerin bulunduğu kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza saat 17. 30 sıralarında, Eflani'ye 3 kilometre uzaklıktaki Yelbükü mevkiinde meydana geldi. Ölen Şevket Güler'i toprağa vermek üzere Bostancılar Köyü'ndeki mezarlığa giden İbrahim Dönmez idaresindeki 78 SN 517 plakalı kamyonet, arkadaşlarıyla birlikte balık tutmaktan dönen 23 yaşındaki Muhammet Aslantürk idaresindeki 78 AP 276 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, hurdaya dönen otomobilde sıkışan Muhammet Aslantürk, 25 yaşındaki Erhan Salih Yeşilova ve Halil Şafak olay yerinde yaşamlarını kaybetti.

Otomobilde bulunan Mete Yeşilova ise ambulansla hastaneye kaldırılırken yaşamını kaybetti. Mete Yeşilova'nın cesedi Safranbolu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kazada kamyonet sürücüsü İbrahim Dönmez ile araçta bulunan 49 yaşındaki Halil Dönmez, Mehmet Gedik, 68 yaşındaki Nail Dönmez ve 48 yaşındaki Firdevs Aslan ise yaralandı.

112 Acil ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar ambulanslarla Karabük Devlet Hastanesi ve Şirinevler Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan 3 kişinin cesedini güçlükle çıkardı. 3 kişinin cesedi kamyonetin kasasına konularak Eflani Sağlık Merkezi'nin morguna kaldırıldı. Olay yerindeki bir cep telefonu çalarken, jandarmanın bakamaması üzerine vatandaş elinden alarak yakınlarına kazayı haber verdi.

Kazadan bir süre sonra Eflani Belediye Başkanı İbrahim Dönmez olay yerine gelerek ekiplere yardımcı olurken, kamyonette bulunan cenazenin belediye aracıyla Bostancılar Köyü'ne götürülerek toprağa verilmesini sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karabük DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title