Haberler

Kamyonet ile Cip Çarpıştı: 2'si Ağır, 6 Yaralı

BURSA'nın Orhangazi ilçesi'nde kamyonet ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı. Kaza, saat 14.00 sıralarında Orhangazi- İznik Karayolu üzerinde meydana geldi. Orhangazi'de mermer işi yapan 65 yaşındaki Ali Kacır yanına oğlu 38 yaşındaki Nazmi Kacır ve 11 yaşındaki torunu Ali Arda Kacır'ı da alarak Boyalıca Mahallesi'ndeki bir inşaatta çalışmak için 16 V 6704 plakalı kamyonetle yola çıktı Keramet Mahallesi Ilıca kaplıcaları kavşağında şerit değiştiren kamyonetle 42 yaşındaki Çetin Arslanalp'ın kullandığı Almanya plakalı cip kafa kafaya çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Ali Kacır ve oğlu Nazmi Kacır ağır, torunu Ali Arda Kacır ile cip sürücüsü Çetin Arslanalp ve yanında bulunan 37 yaşındaki Mustafa Mermertaş, 33 yaşındaki Olcay Turna yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslarla devlet hastanesine götürülerek tedaviye alındı. Durumu ağır olan yaralılardan Ali Kacır ve oğlu Nazmi Kacır Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildil. Kaza nedeniyle Orhangazi-İznik karayolu trafiğe bir süre kapatılırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Boyalıca İznik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title