Haberler

Kamu-sen Balıkesir 2 Nolu Şubesi'nde Görev Değişikliği…

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-sen) Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı Mahmut Çabuk Sağlık Problemleri Sebebiyle Başkanlık Görevinden Ayrıldı. Çabuk'un Yerine Teşkilatlanma Sorumlusu Süleyman Demir Getirildi.

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı Mahmut Çabuk sağlık problemleri sebebiyle başkanlık görevinden ayrıldı. Çabuk'un yerine Teşkilatlanma Sorumlusu Süleyman Demir getirildi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki Kamu-Sen Balıkesir 2 Nolu Şubes'nde bir basın toplantısı yapan başkan Mahmut Çabuk, başkanlık görevinden ayrıldığı açıkladı. Toplantıda başkan sıfatıyla son konuşmasını yapan Mahmut Çabuk, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarına duygusal anlar yaşattı. Sağlık problemlerini ve emekli oluşunu mazeret göstererek başkanlık makamını oy birliğiyle bırakıp, şube sekreterliği görevine geçtiğini açıklayan Çabuk, "13 yılı aşkın bir süredir şube başkanı olarak Edremit körfezi'nde görev yaptım. Edremit Körfezi'nin, Kamu-Sen Balıkesir 2 Nolu Şube olmasını başarılı çalışmalarımıza borçluyuz. Bu süre içinde hiçbir zaman arkamıza iktidarları alıp onların rüzgarları ile sendikacılık yapmadık. Onların rüzgarları ile üye yapmadık. Her iktidarda sendikacığın gerektirdiği gibi muhalefete kaldık. Sonuçta da başarılı olduk. Bazı sendikalar iktidarları arkasına alarak üye topladılar. O iktidarlar, iktidarlığını kaybedince bahsettiğim sendikalar da saman alevi gibi üyelerini kaybetti. Bu süre zarfında sadece şahsım olarak sendikacılık yaptım. Hiçbir iktidardan makam, mevki istemedim. Bazı sendikaların şube başkanları bile olmadığı halde temsilci olmaları nedeniyle sendikayı ve üyelerini kullanarak makam sahipleri olduklarına şahit olduk-m. Bunu da eğitim çalışanlarının dikkatine sunarım" dedi.

Görev değişikliğinden sonra Kamu-Sen Balıkesir 2 Nolu Şubesi'nin yeni yönetimi şu şekilde belirlendi: Başkan: Süleyman Demirci, Şube Sekreteri: Mahmut Çabuk, Teşkilatlanma Sekreteri: Burhan Çelik, Mevzuat Sekreteri: Ali rıza Güler, Mali Sekreter: İsmail Zeybek, basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu: Mustafa Kemal Doğrul, Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri: Kemal Baş.

(SŞ-MŞ)

06.02.2007 14:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title