Haberler

Kamu-sen: "1 Milyon 122 Bin İşsiz Gencimiz Var"

Kamu-sen Araştırma Geliştirme Merkezi Tarafından Yapılan Çalışma Sonucunda, Ülkemizde 1 Milyon 122 Bin İşsiz Genç Bulunduğu Belirlendi. Kamu-sen, Gençlerin Bu Yıl 19 Mayıs'ı Buruk Kutlayacağını İfade Etti.

Kamu-Sen Araştırma Geliştirme Merkezi tarafından yapılan çalışma sonucunda, ülkemizde 1 milyon 122 bin işsiz genç bulunduğu belirlendi. Kamu-Sen, gençlerin bu yıl 19 Mayıs'ı buruk kutlayacağını ifade etti.

Kamu-Sen tarafından yapılan yazılı açıklamada, işsizlik oranının gün geçtikçe arttığı ve bunun önlenmesi için herhangi bir çaba gösterilmediği dile getirildi. Açıklamada, "İddia edilen ekonomik büyümenin istihdama dönüşme vakti gelmiştir ama hükümetin bu konuda herhangi bir çabası, çalışması, planı ve kaygısı yoktur" vurgusu yapıldı. Gençlik bayramında, gençlerin buruk, mutsuz ve umutsuz ollacağının belirtildiği açıklamada, hükümete gençlere iş sağlayacak programların hayata geçirilmesi için çağrıda bulunuldu. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title