Haberler

Kamp Kurallarına Uymayan Sergen'e Para Cezası

Türk Telekom Lig A Takımlarından Eskişehirspor'da, Sergen Yalçın ile Kaleci Cenk'e Kamp Kurallarına Uymadıkları Gerekçesiyle Para Cezası Verildi.

Türk Telekom Lig A takımlarından Eskişehirspor'da, Sergen Yalçın ile kaleci Cenk'e kamp kurallarına uymadıkları gerekçesiyle para cezası verildi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Nebi Hatipoğlu, Teknik Direktör Metin Diyadin'in raporları doğrultusunda aldıkları kararları açıklayarak, "Takımın genel durumunu da değerlendirdiğimiz İcra Kurulu Toplantısı'nda, kamp kurallarına uymayan Sergen ile kaleci Cenk'e para cezası verildi" dedi.

Hatipoğlu, toplantıya ayrı ayrı katılan Sergen ile Diyadin'in daha sonra toplantıdan birlikte ayrıldıklarını kaydetti. Takımda herşeyin yolunda olduğunu söyleyen Nebi Hatipoğlu, bu akşam yönetim kurulu toplantısını gerçekleştireceklerini, kırmızı-siyahlı ekibin de 3. etap kamp çalışmaları için Nevşehir'e gideceğini sözlerine ekledi.

(HÖ-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title