Haberler

Reşit Olmayan Çocukla Cinsel İlişkiye Giren Kadın, Kampta Mahsur Kalınca Yakayı Ele Verdi

Güncelleme:

Galler'de internetten tanıştığı reşit olmayan çocukla kampa giden kadın, nehir suları yükselince çocukla beraber mahsur kaldı. Gelen kurtarma ekipleri ikilinin ilişkiye girdiğini anlayınca kadın gözaltına alındı.

Kuzey Galler'in Wrexham şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Rhiannon Scott, yükselen nehir suları yüzünden mahsur kaldığı kamp alanından acil servis tarafından kurtarıldı. Bu esnada kadının reşit olmayan bir çocukla cinsel ilişkiye girdiği anlaşılınca Scott gözaltına alındı.

5 SAAT KAMP ALANINDA KALDILAR

Genç kadın, internetteki bir rol oyunu sırasında tanıştığı 15 yaşındaki çocukla birlikte Gwynedd'daki bir kamp alanına gitti. Su seviyesinin aniden yükselmesiyle ikili oldukları yerde mahsur kaldı. 5 saat boyunca yerlerinden kıpırdayamayan ikiliye itfaiye ve acil servis yardımda bulunarak oldukları yerden çıkmalarını sağladı.

RUHSAL SORUNLARI VAR

Çocukla cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden Scott'un aynı zamanda ruhsal problemler yaşadığı öğrenildi. Scott ayrıca çocuğa daha önceden uygunsuz fotoğraflar gönderdiğini de kabul etti.

10 YIL CİNSEL SUÇLU OLARAK KAYITLI KALACAK

Su seviyesinin yükselmesi sayesinde ortaya çıkan gerçek iki aileyi de şaşırttı. Scott çocuğun 20'li yaşlarda olduğunu söylese de savcıyı ikna edemedi.

24 yaşındaki kadın 10 yıl boyunca poliste bir cinsellik suçlusu olarak kayıt altına alınacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Galler Mola Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

dersim france:

Avrupanin en kötü kizi turklerin en guzel kiziyla aynı

12
40
yanıtYanıtla
...:

bak ne yap Türk vatandaşlığından çık fransa vatandaşı ol enine boyuna dersim yaşa olurmu . . .

yanıt14
yanıt3
İNTÖRN ETHEM 92 DİYARBAKIR:

AĞZINA SAĞLIK BAŞKA BİR AĞIZ BU KADAR AÇILIP İÇİNDEKİ PİSLİĞİ GÖSTEREMEZDİ YAKLAŞIK 500. 000 HASTA BAKTIM HİÇ BİRİNİN İÇİ BU KADAR PİSLİK DOLU DEĞİLDİ not:AFRİN sabunu yetmezse MEMBİÇ, KANDİLDEN DE GELECEK

yanıt1
yanıt0
Emre:

Türkiye de var bana denk geldi ben acırmıyım anında çatır çutur :)

6
29
yanıtYanıtla
......:

bu kadın o çocuğu nasıl ezmemiş hayret . . neyse polis yetişmiş . .

29
2
yanıtYanıtla
ESSEK EGÎTMENÎ:

Emre Turkiyede de var diyorsun ve sana da denk geldigini söylüyorsun. Çatir çutur ettim diyorsun.Peki senin kizkardesini veya ailenden baska bir bayanida senin tabirinle çatir,çutur ederlerse tepkin ne olur ?

24
4
yanıtYanıtla
KONYA:

KONYADA KİRALAR PATLADI 1000 TL DEN AŞAĞI ÜCRA MAHALLELERDE BİLE EV YOK HERŞEY ZAMLANDI GEÇİNEMİYORUZ

22
5
yanıtYanıtla
KONYALI:

aynen suriyelilerin gelmesiyle alt üst oldu ev fiyatları kiralarıı

yanıt5
yanıt3
123:

Kardeş 600-700 arası ev var. Sen nerede kalıyon

yanıt3
yanıt1
alp:

aynen katılıyorum size. konya da acilen düşürülmesi lazım kiraların. devlet el atsın bari. yoksa düşmeyecek. suriyeliler 2-3 aile toplu oturuyor, olan bizlere oluyor.

yanıt4
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title