Haberler

AK Partili Kamil Saraçoğlu'nun Seçim Minibüsü Hazır

Güncelleme:

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, seçim kampanyasında kullanılacak olan seçim minibüsünün hizmete hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, seçim kampanyasında kullanılacak olan 'seçim minibüsü'nün hizmete hazır olduğunu söyledi.

Saraçoğlu ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük boy fotoğrafının bulunduğu minibüsün üzerine, "İstikrar sürsün, Kütahya büyüsün, her şey Kütahya için" şeklinde sloganlarlar yazıldı.

Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, "11 yıldan bugüne kadar yapmış olduğumuz büyük yatırımlar ve hizmetlerin ışığında gelecek nesillere gururla bırakacağımız bir Kütahya inşa etmek için en iyi ve en uygun hizmetleri aksatmadan planlı bir şekilde yapılan yatırım hamleleriyle hemşehrilerimize sunmak için durmaksızın çalışacağız.Güzel şehrimizin en uç köşesine kadar hep birlikte tüm vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif alacağı mutlu bir güven ortamı içerisinde hayatını sürdürecekleri, yıldızı parlayan bir şehir haline getirme kararlılığımız yükselerek devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kentin işlet caddelerinden seçim büroları da kiraladıklarını dile getiren Saraçoğlu, bunları önümüzdeki günlerde büyük bir katılımla hizmete sunacaklarını sözlerine ekledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Kamil Saraçoğlu Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title