Haberler

Kamil Koç, 1 YTL'lik Bilet Satışına Başladı

Kamil Koç Otobüsleri A.ş'nin, Bugünden İtibaren 1 YTL'ye Yolcu Taşımaya Başladığı Bildirildi.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş'nin, bugünden itibaren 1 YTL'ye yolcu taşımaya başladığı bildirildi.

Kamil Koç'tan yapılan yazılı açıklamada, firmanın Ulaştırma Bakanlığına yaptığı ''1 YTL'ye yolcu taşıma talebi''nin bakanlık tarafından kabul edildiği belirtildi.

Bu izinle birlikte karayolu yolcu taşıma sektöründe yeni bir dönemin başladığına işaret edilen açıklamada, firmanın bugünden itibaren 06.00-18.00 saatleri arasındaki tüm yurt içi seferlerinde 39-40-41-42 numaralı koltuklarını 1 YTL'ye satışa sunduğu kaydedildi.

Kamil Koç İcra Kurulu Başkanı Sena Kaleli, kurulduğu yıldan beri birçok ilke imza atmış olan ve bu yıl 80. yılını kutlayan firmanın bu uygulamayla bir ilke daha imza attığını bildirdi.

Bu uygulamayı, ne sektörde ne de alternatif taşıma sektörlerinde rekabet yaratmak veya varolan rekabeti hızlandırmak amacıyla başlattıklarını ifade eden Kaleli, şunları kaydetti:

''Eğer, böyle bir hak varsa, bizlerin de yararlanmasının adil olacağı, vatandaşın (bizim niye böyle bir uygulama yapmadığımız) sorularına cevap verme gereği doğduğu, zaten, adil olmayan şartlarda rekabetin varolduğu, bu adaletsizliğin, kullanılan yakıta uygulanan duble vergilerle başladığı düşüncesiyle bu uygulama düşünüldü.

Bu tür ilkler kimileri tarafından takdir görür, kimileri tarafından eleştirilir. Biz şimdiye kadar sektörümüzden ve yolcularımızdan geçerli bir eleştiri almadık. Kamil Koç, yolcuyu bu tür uygar fiyat ve hizmet çeşitlendirme uygulamasına alıştırma görevini cesaret ve samimiyetle göstermiştir. Kamil Koç yetkilileri bu uygulamayı planlı, kurallı ve adil uygulayarak sektörde önder ve örnek kurumsal şirket olmayı sürdürecektir.''

Bu arada, uygulamanın 31 Aralık'a kadar geçerli olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title