Haberler

Kameraya Böyle Bakacaksın!

Güncelleme:

Mankenlikten veya Şarkıcılıktan Oyunculuğa Yatay Geçiş Yapan Ünlü İsimler; Rolünün Hakkını Verebilmek İçin ya Oyuncu Koçu Tutuyor ya da Tecrübeli Sanatçılardan Ders Alıyor.

MANKENLİKTEN VEYA ŞARKICILIKTAN OYUNCULUĞA YATAY GEÇİŞ YAPAN ÜNLÜ İSİMLER; ROLÜNÜN HAKKINI VEREBİLMEK İÇİN YA OYUNCU KOÇU TUTUYOR YA DA TECRÜBELİ SANATÇILARDAN DERS ALIYOR.

Celal Kadri Kınoğlu; Aysun Kayacı, Keremcem ve Yasemin Ergene'nin oyuncu koçluğunu üstlenmiş durumda. Avrupa Yakası'ndaki 'Makbule' rolüyle çok beğenilen Hasibe Eren de, Azra Akın ve Ece Hakim'in 'ustası.'

Amerikalı öğretmen

Meltem Cumbul ve Ebru Akel'in tercihi yurtdışından. Her ikisi de, Amerikalı oyuncu koçu Eric Morris'ten ders alıyor. Kendini geliştirmek için bu yola başvuranlar arasında, genç oyuncu Sema Öztürk de var. O da, Cumbul ve Akel gibi, Los Angeles'a giderek Eric Morris'in oyunculuk derslerine giriyor. Öztürk, 'Herkesin oyuncu koçu olabilir. Dünyadaki en ünlü starların bile koçları var. Tecrübeden faydalanmak önemli' diyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title