Haberler

Kamer Genç, Emine Erdoğan'a Tepki Gösterdi

Güncelleme:

CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

Japon Milli Günü'de tartışma yaşandı. CHP Milletvekili Kamer Genç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşması sırasında Erdoğan'a tepki gösterdi.

KORUMALAR MÜDAHALE ETTİ

Genç, "Sen hangi sıfatla burada bu kadar konuşuyorsun" sözleri üzerine Genç'e Erdoğan'ın korumaları müdahele etti. Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Terbiyesizleşme bu kadar" diyerek Genç'e tepki gösterdi. Erdoğan'ın korumaları Genç'ı kürsüden uzaklaştırdı. Bu esnada Genç, "Ben milletvekiliyim dokunamazsınız" dedi.

Emine Erdoğan olayın ardından Kamer Genç hakkında "Kendisini rezil etti" yorumu yaptı.

KAMER GENÇ'TEN AÇIKLAMA

Kamer genç Twitter'da olay hakkında konuştu. Genç, "Bu akşam Japon Büyük Elçiliğinin resepsiyonuna katıldım.Elçinin konuşmasından sonra TC adına Emine Erdoğan konuşmaya başladı. Emine'nin TC yi temsil niteliği olmadığını Taner Yıldız varken neden konuştuğunu sordum korumalar ve Taner üstüme saldırdı.TBMM de hesabını soracağım"

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Taner Yıldız Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title