Haberler

Kamer Derneği'nden Kadınlara Destek Kermesi

Kadın Merkezi (Kamer) Derneği'nin Elazığ Şubesi Tarafından İhtiyaç Sahibi Kadınlara Maddi Destek Sağlamak Amacıyla "Mor Çarşı" Adı Altında Kermes Düzenlendi.

Kadın Merkezi (KAMER) Derneği'nin Elazığ Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi kadınlara maddi destek sağlamak amacıyla "Mor Çarşı" adı altında kermes düzenlendi.

Elazığ PTT meydanında düzenlenen "Mor Çarşı" açılışına 23 ilden gelen kadın temsilcileri katıldı. 24 Şubat'a kadar açık kalacak olan çarşıdan elde edilecek gelirin dernek yararına harcanacağı öğrenildi. KAMER Derneği Elazığ Şubesi Başkanı Serpil Kaçar, 2005 yıllında kurulan derneğin asıl amacının kadınlara yönelik olduğunu belirterek, "Şimdiye kadar derneğimize acil yardım için 80 başvuru yapıldı. Başvuranlardan yüzde 60'na psikolojik destek, yüzde 30'na hukuki destek, geriye kalan yüzde 10'a ise barınma desteği verdik. Bugün burada sergilenen ürünler 23 ilden gelen kadın temsilcilerinin temin ettiği ürünlerdir. Halka açık olan sergimiz 24 Şubat'a kadar devam edecektir. Gelir ise yine mağdur durumda ki kadınlara harcanacaktır" dedi.

(EK-FA-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title