Haberler

Kalp Krizinden Vefat Eden Futbolcu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kırklareli 1. Amatör Ligi kapsamında çıktığı maçta geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybeden Pehlivanköyspor oyuncusu Gürkan Binli'nin cenazesi defnedildi.

Kırklareli 1. Amatör Ligi kapsamında çıktığı maçta geçirdiği kalp krizi sonucu 47 yaşında hayatını kaybeden Pehlivanköy spor oyuncusu Gürkan Binli'nin cenazesi defnedildi.

Pehlivanköy ilçesindeki Pavli sahasında dün Pehlivanköyspor-Çiftlikköy spor maçında rahatsızlanan Gürkan Binli, kaldırıldığı Babaeski Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Beldede taksicilik yaparak geçimini sağlayan aynı zamanda Pehlivanköy spor'un kaptanı olan Binli için Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Binli'nin cenazesi kılınan öğle namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emrah Babuşçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, spor camiasının Gürkan Binli'nin hayatını kaybetmesi ile yasa boğulduğunu söyledi.

Karşılaşmasını 10. dakikasında Binli'nin rahatsızlandığını ve hastanede hayatını kaybettiğini anlatan Babuşçu, takım arkadaşlarının iyi bir insan ve iyi bir sporcuyu kaybetmenin hüznünü yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Pehlivanköy Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title