Haberler

"Kalp Krizi Geçirince Çaresizliği Gördü"

Oyuncu Demet Akbağ kocasının kalp krizi geçirmesinden dolayı büyük bir şok atlattıklarını ancak şimdi her şeyin yoluna girdiğini söyledi. Uçankuş'un haberine göre; kalp krizinin eşi Zafer Çika'nın hayatında olumlu gelişmelere neden olduğunu belirten Akbağ, "Kocam bütün kötü alışkanlıklarından kurtuldu" dedi.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Eşim krizden sonra şimdi daha iyi. Her şerde bir hayır vardır derler ya, aynen öyle oldu. Böyle bir uyarıdan sonra kendine dikkat etmeye başladı. Kriz geçirmeseydi, her şey eskisi gibi devam edecekti. Oysa şimdi alkolü de sigarayı da bıraktı. Beslenmesine de dikkat edecek. Bu sözü kendisine ve bize verdi. Çünkü kalp krizi geçirince çaresizliği gördü. Bir anda geliyor. "

6 AYDA BİR KONTROLÜM VAR

Nilüfer, Vahide Gördüm ve Deniz Uğur'un kanser olmasına çok üzüldüğünü söyleyen Akbağ, kendisinin de doktor kontrollerini ihmal etmediğini söyledi. Akbağ, "Son günlerde çok fazla hastalık çıkmaya başladı. Bu işin ucu Çernobil'e kadar gidiyor. İnsanlar artık gencecik yaşta kanser oluyor. Cep telefonundan yediğimiz hormonlu gıdalara kadar her şer şey sorunlu. Ancak ne yapalım, gidip bir adada mı yaşayalım, tek başımıza. Ben kendi adıma 6 ayda bir mamografi çektiriyorum. Kontrollerimi aksatmıyorum. Son günlerde sabah sağlık programlarını da izliyorum. İnsan çok şey öğreniyor" dedi.

1999'da Milano'da evlenen çiftin, Ali adında 11 yaşında bir oğulları var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title