Haberler

Kalp Krizi Geçiren Amatör Futbolcu, Yaşama Tutunamadı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde amatör küme maçında, oyundan alındıktan sonra kulübede otururken kalp krizi geçiren Yeşilyurtspor kaptanı Ramazan Gündür (35), tedavi gördüğü hastanede 20 günlük yaşam savaşını yitirdi.

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde amatör küme maçında, oyundan alındıktan sonra kulübede otururken kalp krizi geçiren Yeşilyurt spor kaptanı Ramazan Gündür (35), tedavi gördüğü hastanede 20 günlük yaşam savaşını yitirdi. Ramazan Gündür, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Alaşehir ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde geçen 10 Şubat'ta amatör küme maçında Yeşilyurt spor ile Salihli Gücü, karşı karşıya geldi. Salihli Gücü'nün 1-0 kazandığı maçın 60'ıncı dakikasında oyundan alınan Yeşilyurt spor kaptanı Ramazan Gündür, kulübede otururken kalp krizi geçirdi. İlk müdahaleyi Yeşilyurt spor antrenörü Himmet Efe Cengiz yaptı. Ardından Gündür, jandarma aracıyla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Yolda ambulansa devredilen Gündür, Salihli'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Gündür'ün kalbe giden ana damarlardan birinin tıkalı olduğu belirlendi ve operasyon yapıldı. 20 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Gündür, dün akşam yaşamını yitirdi.

Ramazan Gündür'ün cenazesi, bugün Yeşilyurt Mahallesi Fevzi Çakmak Camii'nden kaldırıldı. Gündür, vakit namazı beklenmeden saat 10.30'da kılınan cenaze namazdan sonra, Yeşilyurt Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gündür'ün takım arkadaşları mezarına su dökerek, dua etti. Ramazan Gündür'ün iki çocuğundan birisi olan İbrahim Gündür'ün (10) de babasının mezarına su dökmesi yürekleri burktu.

Yeşilyurt spor Teknik Direktörü Himmet Efe Cengiz, futbolcusunun hayatını kaybetmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi. Cengiz, "Müsabakanın 70'inci dakikasında kalp krizi geçirdi. İlk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırdık. Yapılan müdahalenin ardından 15 gün yoğun bakımda yattı. Acı haberini aldık. Yeşilyurt ailesi, tüm spor camiası olarak büyük acı yaşadık. Allah bu tür acıları kimseye yaşatmasın" dedi.

KULÜP BAŞKANINDAN FEDERASYONA ÇAĞRI

Mezar taşlarına futbolcunun formasını ve eşofmanını bağlayan Kulüp Başkanı Mehmet Arı ise "Hastanede anjiyo yapıldı. Tüm spor camiasının, Yeşilyurt halkının başı sağolsun. Bu tür sıkıntıların yaşanmaması için federasyondan, yetkililerden, amatör maçlarda futbol sahalarına ambulans ve sağlıkçıların bulundurulmasını istiyorum" dedi.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşilyurt Alaşehir Salihli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title