Haberler

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalk Gidelim 133. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme:

TRT 1'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim son bölümüyle ekranlara geldi. Kalk Gidelim 133. bölüm kesintisiz izle! Kalk Gidelim son fragmanı yayınlandı, 133. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kalk Gidelim 133. bölüm fragmanı izle! Kalk Gidelim yeni bölüm canlı izle! 133. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kalk Gidelim yeni bölüm kısa süre önce ekrana geldi. Son bölümün ardından seyirci, Kalk Gidelim 133. bölüm fragmanını araştırıyor. Heyecan yaratan konusu ve oyuncuları ile salı akşamları izleyicinin beğenisine sunulan Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde...

KALK GİDELİM 131. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Perihan'ın sürprizi nedeniyle sancılanan Dudu, doğum için apar topar hastaneye götürülür ancak yolda yine Şakir'den kaynaklanan sayısız aksilikler olur. Güçlükle hastaneye varabilen Dudu bu sefer de inanılmaz bir olayla karşılaşır. Seyfettin ve Sevda, Badegül ve Halim'in durumundan şüphe edince çocukları çapraz sorguya alırlar. Halim ve Badegül mecburen durumu Seyfettin ve Sevda'ya anlatmak zorunda kalırlar. Badegül'ün çocuğunun olmayacağını öğrenen ikilinin tavrı gerçek bir aile dayanışmasının örneği olacaktır. Kelle İsmail'in evinde yakalanan Samim sabaha kadar esir kalır. Babasının Samim'e kötülük yaptığını düşünen Yasemin çok üzülür. Yasemin'in artık bambaşka bir planı vardır.

Samim bile bu plandan habersizdir. Hastaneye yatan Dudu, normal doğum için hazırlanmaktadır. Bu arada Perihan'ın bir planı vardır. Bebeğin ismini o koyacaktır. Perihan, Şakir'i bebeğin ismi konusunda ikna eder. Dudu doğumu beklerken, Şakir annesinden aldığı taktikle gerekli hazırlıkları yapmaya başlar. İnsaf, Seyfettin'in isteğini yerine getirir ve 153 tane ineği toparlar. Seyfettin, Kelle İsmail'le yaşadığı ahır problemini çözer. Kelle'nin bu seferki planı ise Seyfettin'i gerçekten zor durumda bırakacaktır. Heyecanlı dakikalar son bulup da doğum tamamlanınca Şakir'e ve diğerlerine gelen ilk haber herkesi şok eder. Doğumda da hiç beklenmeyen bir aksilik olmuştur. Üstelik bu aksilik diğerlerine hiç benzememektedir ve Şakir buna katlanılabilecek durumda değildir. Bütün aile "Saz" bebeğin doğumuyla büyük bir şok yaşar...

Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kalk Gidelim 133. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KALK GİDELİM 133. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kalk Gidelim 133. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından yayımlanır yayımlanmaz sitemizde yer alacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title