Haberler

İnsan Sağlığı İçin Kaliteli Ürün Kullanmak Şart!

sponsorlu içerik
Güncelleme:

15 yılı aşkındır sektörde olan ve her geçen gün üretimini artırarak yola devam eden Roff Çorap, tüketicilere kaliteli çorap giydirmek için tüm gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Roff Çorap firma sahibi Mesut Kopuz, "2003 yılında 12 makine ile bu sektöre girdik. 600 metrekare kapasiteli bir alanda başladık. Şimdi 102 makineyle 6450 metrekarelik bir alana ulaştık ve hizmet ediyoruz. Erkek ağırlıklı olmak üzere bayan ve çocuk dahil geniş bir ürün yelpazemiz var. Her yaşta her kesime hitap edebiliyoruz." dedi.

"FARKIMIZ KALİTEMİZ"

Mesut Kopuz, "Bizi diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimiz kalitemiz. Türkiye'nin daha önce görmediği, daha önce giymediği kalitede çoraplar yaptık. Yurt dışında kullanılan fakat yurt içinde kullanılmayan ipliklerden ürettik ve ülkemizin hizmetine sunduk. Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihracat yapıyoruz. Türkiye'de bulunmayan iplikleri ithal edip onlardan çorap üretiyoruz. İthalat yanlısı bir firma değiliz ama bunlar ülkemiz de olmadığı için iplikleri ithal ediyoruz. Tabi ki ihracatımızı ithalattan daha fazla. Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için çok çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

BÜYÜME HEDEFLERİ ÇOK YÜKSEK

Kopuz, "Hedefimiz 2019 sonuna kadar 5 mağaza ile bu işe girmek. Önümüzdeki 2-3 yıl içerisinde bu rakamları yukarı çekmek. Müşterilerimize giydikleri iç çamaşırında kaliteli ürünler kullanmayı tavsiye ediyorum. Ben sadece benim çorabım kaliteli demiyorum. Piyasada kaliteli ürünler üreten başka firmalar da var. Ben tüketicilere kaliteli ürün tavsiye ediyorum. İnsan sağlığı için bu şart." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title