Haberler

Kalite ve Güvenin Mimarı BAY İnşaat

Güncelleme:

Bay İnşaat, kuruluşunun 14.yılında kalite ve güvenin mimarı olmaya devam ediyor.

Bugüne kadar Beyza Konakları Tarabya, Bay İstinye Konakları, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi niş, prestijli, yüksek vizyon ve öngörünün eseri olan projelere imza atan Bay İnşaat, kuruluşunun 14.yılında kalite ve güvenin mimarı olmaya devam ediyor.

Özellikle İstinye ve Tarabya'da özgün, farklı mimari yapılarda kaliteli ve lüks yaşam alanları yaratılmıştır. Temellerini müşterileri, çalışanları ile dostluk ve güven ilkesi üzerine kuran BAY İnşaat yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı, butik yaşam merkezleri oluşturmuştur.

Bay İnşaat projelerinden sonuncusu olan Hilpark Suites İstinye'de yaşam başlamış bulunmaktadır. Toplam 91 dairelik iki rezidans bloktan oluşan Hilpark Suites İstinye, TAGO MİMARLIK' tan; Gökhan Altuğ ve kısa bir süre önce aramızdan ayrılan değerli mimar Tatsuya Yamamoto imzası taşımaktadır.

Hilpark Suites İstinye'de sosyal tesisler, ödüllü projelere imza atmış ünlü iç mimar Ayhan Geveli tarafından tasarlanmıştır. Açık-kapalı kullanılabilen ısıtmalı yüzme havuzu, jakuzi, fitness center, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates, yoga, step salonları, çocuklara özel birbirinden eğlenceli olanaklarla donatılmış açık-kapalı oyun alanları, özel kapalı çocuk havuzu, gençler için tasarlanmış playstation ve multimedia odası, toplantılarınız için özel olarak tasarlanmış bir toplantı odası bulunmaktadır.

Hafta'nın yedi günü hizmet veren çok şık bir restaurant/cafe, 24 saat hizmet veren teknik servis, akıllı ev otomasyon sistemi, kusursuz güvenlik donanımları ile evlerin benzersiz iç mekan tasarımları, Bay inşaat vizyonu ile zaman ötesi yaşam alanları haline geldi. Ayrıca her daireye özel 5 m2 ile 18 m2 arası değişen depo alanları ve minimum 2 araçlık kapalı özel otopark alanları bulunmaktadır.

Sahip olduğu yüksek vizyon ve gelecek öngörüsü ile özellikle İstinye bölgesinin gelişiminde büyük rol oynayan projelere başarıyla imza atan BAY İnşaat, bugün mükemmel yaşam kalitesini sosyal imkanları çok farklı fonksiyonlara sahip mega bir proje ile aynı çatı altına topluyor.

BAY İnşaat, bu sefer Maslak yaşam standardını; toplam 39.000 m2 arsa üzerinde yer alacak 235.000 m2 inşaat alanında, 152.000 m2 satılabilir alana sahip ruhsatı alınmış yeni Maslak Projesi ile farklı bir boyuta taşıyor.

Merakla beklenen Maslak Projesi, dünyada 14 farklı ülkede ofisleri bulunan ve dünyanın en büyük lider mimari gruplarından birisi olan İngiliz Chapman Taylor Architects ile Türkiye'nin sayılı mimarlarından Turgut Toydemir / PİRAMİT MİMARLIK tarafından projelendirilmiştir.

BAY İnşaat Maslak Projesi, otel ve konutlarının iç mimarisinde mimar Sinan Kafadar / METEX ve peyzaj projesinde mimar Deniz Aslan/ DS MİMARLIK imzaları ile, BAY İnşaat standartları ve gelenekleri çerçevesinde yeni dostları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title