Haberler

Kalın Çizgilerle Altını Çizdi! Erdoğan'dan Partililere 4 Önemli Mesaj

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dönüş kongresinde yaptığı konuşmada 'Yorulanlar, yollarını kaybedenler oldu' diyerek ilk kez bu kadar netlikte yollarını ayıranlarla, AK Parti arasına kalın bir çizgi çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Kongresi'nde 998 gün sonra AK Parti Genel Başkanlığı'na tekrar döndü. Kongre konuşmasında yeni dönemin şifrelerini verdi. Erdoğan, "Gönüllerimiz hiçbir zaman ayrı düşmedi. 998 gün sonra yine aynı salonda 'nerede kalmıştık' diyerek yeniden bir aradayız" dedi. FETÖ'yle mücadelenin sulandırılmasına izin vermeyeceklerini belirten Erdoğan, OHAL'in ülke huzura kavuşuncaya kadar kaldırılmayacağı mesajını verdi. Cumhurbaşkanı, yıl sonuna kadar parti teşkilatlarında ciddi bir yenilenmeye gideceklerini açıkladı. Belediye başkanlarına da mesaj veren Erdoğan, "Partiyi omuzlayan belediye başkanlarıyla yola devam edeceğiz" dedi. Erdoğan, AB ile ilgili olarak "Bizim tercihimiz her şeye rağmen yolumuza AB ile devam etmektir" diye konuştu.

ERDOĞAN'DAN PARTİLİLERE 4 MESAJ

"Kimse kendini ötekileştirilmiş olarak görmesin" diyerek yeni dönemin ipuçlarını veren Erdoğan'ın konuşmasında partililere de net mesajlar vardı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde bu mesajların altını çizdi.

1- "Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için o kadar zor zamanları aştık" diyerek yeniden, "Gönül köprülerini kurmayı" öğütledi.

2- "Yorulanlar, yollarını kaybedenler oldu" diyerek ilk kez bu kadar netlikte, kendileriyle yollarını ayıranlarla AK Parti arasına kalın bir çizgi çekti.

3- AK Parti yönetiminde ve teşkilatlarda gençleşme sürecini başlattı. "Hedef, teşkilatlarımızda süratle bir yenilenmeyi getirmektir. 18-20 yaş aralığı il ve ilçe teşkilatlarımızda da yer alma isteğimizi duyuruyorum" dedi. Kürsüden'18-20 gençliğine yer açın' talimatı verdi.

4- "Yüzde 10 barajı artık geride kaldı, yeni baraj yüzde 50 artı 1 oldu. 2019 için şimdiden kolları sıvayın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title