Haberler

Kalemin Üstadından Ulu Önder Atatürk'e İthafen

Güncelleme:

İtalyanların dünyaca ünlü kalem markası DELTA, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için çok özel bir kalem serisi tasarladı.

1982'de İtalya Napoli'de kurulan ve kalemlerini "Sanat kalemde vücut bulsun" parolasıyla üreten ünlü kalem firması DELTA, Türk koleksiyonerlerin başını döndürmeye aday bir kalem tasarladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına doğum yılı olan 1881'den esinlenerek 881 adet limitli koleksiyon hazırlayan DELTA'nınözel kutusunda bir adet dolma kalem ve bir roller kalem bulunuyor.

Her kalemin, siyah reçineden elde üretilmiş gövdesi üzerinde, Atatürk' ün imzası yer alıyor. Kapağı 925 ayar gümüşten ve "millerighe" deseni taşıyor. Tepe kısmında, mineden el yapımı yarım küre şeklinde Türk bayrağı bulunuyor. Bu özel serinin siyah ahşap kutusunun üzerindeATATÜRK' ün siluet resmi ve imzası, kutunun iç kapağında ise Türk Bayrağı kullanılmıştır.

Kalemin limit numarası (…./881), imza hizasında, gövdenin alt kısmında bulunuyor.

DELTA'nınbu özel kalemi, Atatürk'ün dünyanın en büyük liderlerinden biri olduğunu tekrar hatırlatacak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bu sene kutlanacak olan 89. Yaş gününü taçlandıracaktır.

Atatürk Limited Edition Türk koleksiyonerlerin ilgisini şimdiden çekmeyi başardı. Atatürk kalemlerine sahip olmak isteyen koleksiyoner ve kalem tutkunları, sınırlı sayıdaki satış noktalarından, tercih ettikleri seri numaralı kalemi sipariş verebiliyorlar.

Markanın Türkiye distribütörüBOHEME yetkilisi Burak Albayrak bazı seri numaraların şimdiden satılmış olduğunu vurguladı.

Satış Noktaları:

• Sami Jewellery (Ataköy GALLERİA AVM)

• ArteGioia (Akmerkez-İstinyePark),

• QUADRAN, Le Meridyen Otel (Etiler)

• İkbal Kitabevi (Sirkeci)

• www.kalemkutusu.comMarriot Otel Asya

• Konyalı Saat (Sirkeci)

• Shah (İstinyePark)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Napoli İtalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title