Haberler

Kaleli Lise Öğrencilerinden Resim ve Coğrafya Sergisi

Kale ilçesinde İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından resim ve coğrafya sergisi açıldı.

Kale ilçesinde İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından resim ve coğrafya sergisi açıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan fiziki ve beşeri coğrafya maketleri, kabartma tablolar ve çeşitli resimler, lisenin bahçesinde sergilendi.

İzollu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Uğur Yanar, sergi açılışında yaptığı konuşmada, öğrencileri ortaya koydukları eserlerden dolayı tebrik ettiğini belirtti.

Ortaya konulan eserlerin öğrencilerin kültürel gelişimine katkı sunacağını dile getiren Yanar, "Aynı zamanda üzerinde yaşadıkları dünyanın ve günlük hayatta karşılaşabilecekleri coğrafi olayları el becerileriyle bizlere sunmuşlardır. Sergide emeği geçen ve sergiye katılan herkese teşekkür ederim." dedi.

Sergiye Kale Belediye Başkanı Murat Koca, İlçe Jandarma Komutanı Hamdi Güden, İlçe Emniyet Amiri Mesut Anar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akkaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç, Kale Halk Eğitimi Müdürü Aziz Ayaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Anadolu Lisesi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title