Haberler

    Fabri'nin Ayrılmasından Sonra Beşiktaş, Kale İçin 6 Aday Belirledi

    Güncelleme:

    Kalecisi Fabri'yi Fulham'a gönderen Beşiktaş'ta arayışlar başladı. Siyah-beyazlılar, 6 file bekçisini listeye ekledi.

    Dusko Tosic, Matej Mitrovic, Denis Boyko ve Fabri ile yollarını ayırarak, savunmada riskli bir boşluk oluşturan Beşiktaş, stoper arayışlarının yanı sıra kaleci transferi için de vakit kaybetmeden düğmeye bastı.

    Fabri'yi 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Fulham'a gönderen siyah-beyazlı kulüp, Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin ile Arsenal'in Kolombiyalı file bekçisi Ospina başta olmak üzere geniş bir kaleci listesi hazırladı.

    LİSTENİN BAŞINDA HARUN İLE OSPINA VAR

    Yaklaşık bir ay önce Harun için Bursaspor Yönetimi ile ilk teması kuran Beşiktaş, bir kez daha mili kaleci için girişimde bulunacak. Ospina için nabız yoklayan yönetim, bonservisi Espanyol kulübünde olan fakat geçen seneyi Malaga'da geçiren İspanyol eldiven Roberto'yu da gündemine aldı.

    Porto'nun ikinci kalecisi Jose Sa'yı ve Standard Liege kalecisi Ochoa'yı bir süredir listesinde tutan yönetim, Medipol Başakşehirli Volkan Babacan'ı da yerli kaleciler listesine dahil etti.

    PEDRO GALLESE BEŞİKTAŞ'IN RADARINDA

    Bu arada siyah-beyazlı takımı ilgilendiren bir başka kaleci haberi ise Peru'dan geldi. Ülke basınına göre, Meksika'nın Veracruz takımında forma giyen Pedro Gallese'nin, Beşiktaş'ın radarında olduğu iddia edildi.

    Kaleci listesinde ismi ilk sıralarda yer alan 29 yaşındaki Harun Tekin'in Bursaspor'la 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Harun Tekin Bursaspor Beşiktaş Fulham Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (14)

    Akzi:

    Beter ol kartal

    4
    19
    yanıtYanıtla
    vizyonsuz renkliler:

    Beter mi ol :D ula transfer rekorları kırıyoruz bundan beter olacaksak olalım vizyonsuz renkliler sizi :D :D :D

    yanıt1
    yanıt0
    11:

    sende beter ol

    yanıt1
    yanıt0
    Adis ababa:

    Bence şenol güneş kaleye girsin nede olsa eski kaleci. . .

    9
    6
    yanıtYanıtla
    Emekli Müftü:

    Aslı’ya aynen katılıyorum.Tarikatlerin islama yaptıgı hizmetler çok büyüktür.Peygsmberimizden sonra islamı dünyaya yayan emevi abbasi selçuklu ve osmanlılar hepside bir tarikate bağlıydılar.yani mevlanalar yunuslar hacı bayramı veliler şahı nakşi bendiler imamı rabbaniler abdülkadiri geylaniler aladdini attarlar ebul haseni harkaniler vs.bunların hepside tarikat önderleriydiler..şimdi bazı vahhabi ve selefi ekolüne sahip din düşmanları bu muhterem büyüklere dil uzatıyorlar onlar olmasaydı bugün dünyada müslüman olmazdı,onların hepside Allaha ve rasülüne yürekten baglı takva sahibi Allah dostuydular ruhları şad olsun.

    6
    6
    yanıtYanıtla
    İlahiyat Profösörü:

    Aynen katılıyorum müftü hocam.

    yanıt2
    yanıt2
    Akademisyen:

    Çok faydalı bir yorum.Tebrikler hocam.

    yanıt2
    yanıt2
    Dürbünlü:

    40 yıldır almanyada yaşayorum islamı almanyada ilk tanıtan nurettin nemangani isimli bir Allah dostu velidir.1940-yıllarda Buhara’dan almanyaya islamı tanıtmak için gelmiştir.hiç kimse tarikatlerin islama yaptıgı hizmetleri küçük görmesin.bugün avrupada harıl harıl kuran okunuyorsa bunu tarikatlere borçluyuz.

    yanıt7
    yanıt5
    Aslı:

    tarikatsiz müslüman ışıksız araba gibidir kurtuluşa ermek için her müslümanın dogru bir tarikate girmesi şarttır.

    2
    7
    yanıtYanıtla
    Adis ababa:

    Anlamadığım tarikatın cemaatin bjk nin kalecisiyle ne alakası var yok almanyaya kim gitmiş ne yapmış. ?

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title