Haberler

'Kalecisi Cinsel Organını Gösterdi'

Siirtli Basın Mensupları Torbalıspor'un Kalecisi Gökhan'ın Kendilerine Cinsel Organını Gösterdiğini İddia Ettiler.

Siirtli basın mensupları bugün Siirtspor'la karşılaşan Torbalıspor'un kalecisi Gökhan'ın kendilerine cinsel organını gösterdiğini iddia ettiler.

Olay, Siirtspor-Torbalıspor maçının 43'üncü dakikasında Siirtsporlu Engin, ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kalmasından sonra meydana geldi. Torbalıspor kalecisi Gökhan, iddiaya göre kale arkasında fotoğraf çeken Siirtli basın mensuplarına döndü ve şortunu indirip cinsel organını gösterdi.

Karşılışmanın ilk yarısının tamamlanmasından sonra takımlar ve hakemler soyunma odasına gitti, basın mensupları ise olayı protesto ederek stadın içinde giydikleri önlüklerini çıkararak saha çizgilerinin üzerine bıraktılar. Gazeteciler, bu arada maçın gözlemcisine de olayı aktardılar, ancak gözlemci olayı görmediğini söyledi.

Maçın ikinci yarısı için sahaya giren orta hakem Ercan Hellaç, yerdeki basın önlüklerini görünce sebebini öğrenmek için gözlemciyle bir süre konuştu. Hakem, ardından da Torbalısporlu futbolcular ve kaleci Gökhan'la da konuştuktan sonra maçı başlattı. Siirt Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de basın mensuplarıyla görüşerek önlüklerini almaları için ikna etti.

( Turan KOYONCU - SİİRT / DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title