Haberler

Kaleci Volkan: İyi Oynamadık

Yobo: Fenerbahçe Formasıyla Oynadığım İlk Derbide Güzel Duygular Yaşadım

YOBO: "FENERBAHÇE FORMASIYLA OYNADIĞIM İLK DERBİDE GÜZEL DUYGULAR YAŞADIM. BENİM İÇİN UNUTULMAZDI VE SIRADAN BİR MAÇ DEĞİLDİ"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, düşündüklerini sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Yayıncı kuruluşya açıklamalarda bulunan Volkan, takım olarak yeteri kadar iyi oynayamadıklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin geçmiş yıllarda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, derbilerde olan üstünlüğünü biliyoruz. Sonucun böyle olamaması gerekiyordu. Beraberlikle karşı takımı sevindirdik. Tebrik ediyoruz onları. Önümüzde Bursaspor maçı var. Bir puan aldığımıza üzüldüm. Galip gelecek oyunu oynamadık. Dediğim gibi bir puanla rakibimizi sevindirdik" dedi.

Bir diğer oyuncu Joseph Yobo da, Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk derbide farklı duygular yaşadığını, galip gelemeyerek hayal kırıklığı yaşadıklarını ve sonuçtan memnun olmadıklarını söyledi.

Yobo, şöyle konuştu:

"Benim için bir ilkti, unutulmaz bir andı. Kendi evimizde Fenerbahçe formasıyla oynadığım ilk derbide güzel duygular yaşadım. Benim için unutulmazdı ve sıradan bir maç değildi. Bugün kendi adımıza evimizde oynadığımız için kazanmak istiyorduk, hayal kırıklığı yaşadım. Hem ben, hem de arkadaşlarım bu sonuçtan memnun değiliz. Maalesef kazanamadık ve tamamen bir hayal kırıklığı var. Ancak tabii ki bu bir derbi maçı ve sonuç hiçbir zaman kestirilemiyor ve her türlü sonuç çıkıyor" diye konuştu.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title