Haberler

Kaleci Serdar Gün Sayıyor

Fenerbahçe'nin Milli Kalecisi Serdar Kulbilge, Sakatlığının Geçmeye Başladığını Belirterek, Milli Takım Kampında Olmadığı İçin Sitem Etmediğini, Futbolda Yaşadığı Bu Tip Sakatlıkların Olabileceğini Söyledi.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Serdar Kulbilge, sakatlığının geçmeye başladığını belirterek, milli takım kampında olmadığı için sitem etmediğini, futbolda yaşadığı bu tip sakatlıkların olabileceğini söyledi.

Sarı-lacivertli takımın başarılı file bekçisi Serdar Kulbilge, FB TV'ye yaptığı açıklamada, sakatlığının her geçen gün iyiye gittiğini ifade ederek, "Sakatlığımın 11. günündeyim. Fizyoterapistimiz eşliğinde çok iyi bir antrenman programı uyguluyoruz. Ayağım çok iyi durumda. Ödem azalmaya başladı. Kendimi çok iyi hissediyorum. 10-15 gün içinde takımla beraber antrenmanlara başlayacağımı düşünüyorum. Gelecek hafta tekrar kontrolden geçeceğim o zaman daha net bir karara bağlanacak. Her kalecinin her

sporcunun başına gelebilecek bir durum. Ön çaprazlarda kısmi bir ödem var. Adalemin güçlü olmasıyla kendimi çok iyi hissediyorum. Bu giderek daha iyi olacak ve birkaç hafta sonra takımla beraber çalışmalara başlayacağım" dedi.

Serdar Kulbilge, Milli Takımın her futbolcu için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, "Her futbolcu için Milli Takım ayrıdır. Türkiye'yi temsil ediyoruz. Milli Takıma Malta ve Macaristan maçlarında başarılar diliyorum. Her iki maçtan 3 puanla döneceklerine eminim. Oynayamadığım için sitem etmiyorum çünkü futbolda bu gibi sakatlıklar olabilir" diye konuştu.

Serdar, Türk kalecilerin çok iyi olduklarını ve bu sene çok iyi bir performans sergilediklerini, dünyanın en iyi kalecisi ödülünü bir Türk kalecinin de alabileceğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yıla bakıldığında Türk takımlarında oynayan Türk kaleciler çok iyi performans sergiliyorlar. Bu sene kalecilerin yılı olabilir. Çünkü bu yıl kaleciler çok iyi performansla lige başladılar. Dünyanın en iyi kalecisi ödülünü alan Peter Cech de önemli bir sakatlıktan çıktı. Çok iyi bir program uygulayıp sağlığına kavuştu. Şimdi de dünyanın en iyi kalecisi. Bizler de çok çalışıp inşallah o ödüle layık oluruz. İlk önce önemli olan kulübümüzün başarısıdır. Bu büyük camianın başarısı için bizler buradayız.

Volkan olsun, ben olayım birbirimize destek oluyoruz. Bizim amacımız kim oynarsa oynasın takımımızın başarısı içindir."

Bu hafta berabere kaldıkları Gençlerbirliği Oftaşspor maçına da değinen başarılı file bekçisi, "Zorlu bir Anderlecht maçından çıktık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Ankara'da havanın sıcak olması, maçın erken başlaması bunlar bizi etkiledi. Fakat takım arkadaşlarım çok iyi mücadele ettiler. Orada bir şansızlık yaşadık. Bunlar futbolda olan şeyler. Daha sezonun başlarındayız. Önümüzde daha çok maç var. Bunları telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.

Sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda oynayacağı ilk maçta Inter'i yenebilecek güçte olduğunu söyleyen Serdar Kulbilge, "Geçen sene ligde iyi bir performans sergilediler. Açık ara şampiyon olmuşlardı. Bu sene beraberlikle başladılar. Tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. İlk maçımızı burada oynamak bizim için bir avantaj. Taraftarımızın önünde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.

(MFS-MFS-ÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title