Haberler

Kale Kilit'te 2. Kuşak Yönetimde

Kale Kilit'in Kurucusu Sadık Özgür, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı Oğlu Sedat Özgür'e Devretti.

Kale Kilit'in kurucusu Sadık Özgür, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı oğlu Sedat Özgür'e devretti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Kale Kilit'in 55. kuruluş yıldönümünde gerçekleşen yönetim değişikliği ile Sadık Özgür, Kale Endüstri Holding'in Onursal Başkanı oldu. Bugüne dek holding bünyesinde değişik kademelerde yöneticilik yapan Sedat Özgür ise bundan böyle Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenecek.

Kale Kilit'in 55. yıldönümünü değerlendiren Sedat Özgür, şirketin bugüne dek hep "kalite" ve "güvenilirlik" kavramlarıyla anıldığını belirterek, "Bizim için çok temel olan bu kavramları daha da geliştirerek korumanın yanı sıra, 'yenilikçi' ürünlerle ürün yelpazemizi zenginleştirecek, dünyada güvenlik sektöründe yaşanan en son gelişmelere, yeni ve ileri teknolojilere ağırlık vereceğiz. 55 yıllık bilgi birikimimizle, yaşam alanlarımızı daha güvenli hale getirecek gelişmelere imzamızı atacağız" dedi. Özgür sözlerini şöyle sürdürdü: "Kale Endüstri Holding olarak 2007 yılında 235 milyon dolarlık ciro gerçekleştirdik. Bu yıl yüzde 20'lik büyüme hedefimiz doğrultusunda, 285 milyon dolarlık ciro hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl 20 milyon adet kilit ürettik, Türkiye'nin kilit ihracatının yüzde 70'ini biz gerçekleştirdik. Kale Topluluğu, yatırımlarını 2008 yılında da sürdürecek. Güngören'de kurulu, 70 bin metrekarelik kapalı bir alana yayılan tesislerimizi şehir dışına taşıyarak dev bir çatı altında birleştireceğiz.

Ar-Ge yatırımlarına hız veriyor, güvenlik alanında çığır açacak yeni teknolojiler üzerinde çalışıyoruz. Kilit alanındaki tartışılmaz üstünlüğümüzü yeni yatırımlar ile sürdüreceğiz. Topluluk olarak 2008 yılında yaklaşık 40 milyon dolarlık yatırım yapmayı öngörüyoruz." (SŞ-SŞ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title