Haberler

Kale Kapısı'nda Piyano Konseri

Antalya-DHA) KALEİÇİ Old Town Festivali kapsamında piyano sanatçısı Murat Ömür Tuncer ve perküsyon sanatçısı Serdar Yüce, Antalya'nın eski kent merkezinin giriş noktası Kale Kapısı'nda konser verdi.

Antalya-DHA) KALEİÇİ Old Town Festivali kapsamında piyano sanatçısı Murat Ömür Tuncer ve perküsyon sanatçısı Serdar Yüce, Antalya'nın eski kent merkezinin giriş noktası Kale Kapısı'nda konser verdi.

Muratpaşa Belediyesi'nin 2'ncisini gerçekleştirdiği Kaleiçi Old Town Festivali pazar günü, Kaleiçi'nin iki ayrı giriş noktası tarihi Hadrinanus ve Kale Kapısı'nda düzenlenen etkinliklerle sona erdi.

KAHKAHA DOLU DAKİKALAR

Etkinlikler ilk olarak Hadrianus ya da bilinen ismiyle Üç Kapılar'da başladı. Tiyatro Palanga'nın seyirciyi de oyunun bir parçası haline getiren doğaçlama tiyatro gösterisiyle başlayan son gün etkinlerine Antalyalıların ve turistlerin katılımı yoğun oldu. Tiyatro Palanga'yla kahkaha dolu dakikaların ardından Kaleiçi Old Town Festivali'nde son gün Kale Kapısı'nda devam etti.

ETKİLEYİCİ BİR KONSER

Son dönemin en başarılı bestecileri arasında gösterilen Murat Ömür Tuncer, Kale Kapısı'nda piyanosuyla unutulmaz bir konser verdi. Cazdan başlayıp Türk Halk Müziği'ne uzanan bir yolculuğa çıkan Tuncer'e perküsyonda ise Serdar Yüce eşlik etti. İkilinin performansı dinleyicileri adeta büyülerken Muratpaşa Belediyesi Başkanvekili İbrahim Cephaneci ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Kilit genç müzisyenlere çiçekle teşekkür etti.

SON KONSER

Kale Kapısı'nda Tuncer ve Yüce'yi dinleyenler gecenin ilerleyen saatlerinde tekrar Hadrianus Kapısı'na döndü ve Kaleiçi'nde müzik yapan grupların sahneye çıktığı 'Kapıda müzik var' konserlerinde gönüllerince eğlendi. Festivalin son konserinde Old Town Blues ve Grup 3 Deyince sahne aldı.

FESTİVAL YOLU EĞLENCE DOLU

Diğer yandan Kaleiçi Old Town Festivali'nde Karaalioğlu Parkı içinden geçerek ana etkinlik merkezi Hıdırlık Kulesi miradoruna uzanan festival yolu 4 gün süresince renkli görüntülere sahne oldu. Festivalin açılış kortejinin yıldızları düşeşler, kedi adamlar, şapkacılar her gün akşam saatlerinde yeniden ortaya çıkıp festival coşkusunun bir parçası oldu. Graffitiden karikatüre farklı sanatsal çalışmaların da merkezi olan festival yolunda Antalya Olgunlaşma Enstitüsü, keçeden kınaya ve ebruya çeşitli el sanatlarında atölyeler düzenledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title