Haberler

Kaldırım Operasyonu'nda Ortaya Çıkan İlginç Telefon Görüşmesi

Çankaya'da Lüks Bir Restoran, Bar ve İşyeri Sahibi ile Çalışanlarının Silahla Tehdit Edildikleri İddiasıyla Yapılan ve 3 Kişinin Tutuklandığı Kaldırım Operasyonu Kapsamında Zanlıların Dinlenen Telefon Görüşmesinde İlginç Diyaloglar Olduğu Görüldü.

Çankaya'da lüks bir restoran, bar ve işyeri sahibi ile çalışanlarının silahla tehdit edildikleri iddiasıyla yapılan ve 3 kişinin tutuklandığı Kaldırım Operasyonu kapsamında zanlıların dinlenen telefon görüşmesinde ilginç diyaloglar olduğu görüldü.

Zanlılardan S.Ç.'nin diğer zanlı U.B. ile yaptığı telefon görüşmesinde U.B.'ye, "Telefonda konuş böyle güzel silahları milahları bakalım, başbaşa organizede konuşuruz" dediği kaydedildi. Zanlı S.Ç., savcılıkta verdiği ifadesinde, "Görüşmede anlaşılacağı üzere bu konuşmaları yapmasına rağmen ben kendisini devamlı olarak telkin etmiş ve yanlış işler yapmasını engellemişimdir. Ayrıca şahıs hakkında bu kadar çaba göstermeme rağmen görüşmede bahsettiğim gibi U.B. ile organizede buluştuk" dedi.

Zanlıların telefon görüşmesine yansıyan ifadeleri şöyle:

"U.B.: Bu dayak yemezse silahı görmezse bu çözülmüyo ya bu adam.

S.Ç.: He.

U.B.: Diyorum bu adama dayak.

S.Ç.: Ya Umut?

U.B.: Silahı görmezse çözülmüyo.

S.Ç.: He telefonda konuş böyle güzel silahları milahları bakalım, başbaşa organizede konuşuruz"

(EDA-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title