Haberler

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

Güncelleme:

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından topuklu ayakkabı ve bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açan ve günlerce yaptığı açıklamalarda magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hatice, yaz sezonunu açtı. Hatice, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı.

HAVUZ SEZONUNU AÇTI

Yeni şarkısı Dert Olsun'a yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Hatice, Instagram hesabından topuklu ayakkabı ve bikinili fotoğraflarını paylaştı. Şarkıcı, bikinili fotoğrafına "Geçte olsa havuz sezonunu açtım" notunu yazdı.

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Hatice'nin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı ancak takipçileri ikiye bölündü. Şarkıcının bazı hayranları fotoğrafını beğendiğini söylerken bir kısmı da "Topuklu ayakkabı ile havuza gireni ilk kez görüyorum", "Bu ne terbiyesizlik böyle" gibi yorumlar yaptı.

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muammer Ketenci Instagram Haberler

500

Yorumlar (92)

ASLI:

BURASI ÖZGÜR BİR ÜLKE. 1000 YIL ÖNCE UYDURULMUŞ ÇAĞ DIŞI YASAKLAR İLE DOLU BİR ŞERİAT ÜLKESİ DEĞİL. BAZI BAYANLARIN NASIL KAPANMAYA HAKKI VARSA VE KAPALI BACILARINIZA SAYGI BEKLİYORSANIZ BİZİMDE SAYUNUP SAÇILMAYA HAKKIMIZ VAR VE HOŞUNUZA GİTMESEDE SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDASINIZ. İŞİNE GELMEYEN YALLAH ARABİSTANA.

14
46
yanıtYanıtla
Kamyoncu:

Aç Aslı seni tutanmı var açmakla kalma hatta sende bulunan değerli şeylerinide ihtiyaç sahiplerine ver

yanıt12
yanıt1
ASLI BELLİ NESLİ BELLİ OLMAYAN:

SEN MÜSLÜMANMISIN BENCE DEĞİLSİN OLSAYDIN 1000 YIL ÖNCE UYDURULMUŞ DEDİĞİN ŞEYLER ALLAHI KANUNLARI , NİZAMI OYÜZDEN SEN MÜSLÜMAN OLAMAZSIN İNANMADIĞIN UYDURUK DEDİĞİN ŞEYLERE BİZLER İNANIYORUZ ELHAMDÜLİLLAH. . KAPANMAK ALLAH IN EMRİ OYÜZDEN KAPANIYORUZ NE SEN NEDE BİR BAŞKASI KIYAMETE KADAR BUNU DEĞİŞTİREMEYECEKSİNİZ. AMA SENİN GİBİ AÇIKLIĞI ÖZENDİRENLER HESAP GÜNÜNÜ BEKLESİNLER ÇÜNKÜ HESAP HERKESİ KAPSAYACAK HERKESİ DÜNYAYA GELMİŞ HERKESİ SAKIN UNUTMAYIN. . . .

yanıt12
yanıt1
ADANALI66:

Arabistan ne alaka ? Orasini burasini göstermek isteyen de gitsin ozaman Tutti Frutty Devletine . . . . Oldu mu ? Istesen de istemesen de TÜRKÜN Örf ve Adetleri var. Ha sen Türk deyilsindir onu bilmem. . . anladi ?

yanıt10
yanıt1
RUMUZ:

Asli sana bu dirmanayimmi la. Kızma hani ozguruzya ondan dirmanacam...

yanıt6
yanıt0
BİRSEN:

yüzünden ne hayır döndükte totonu gösteriyorsun yeter ya valla tiksinti geldi senden az edepli olmaya davet ediyorum seni valla hiç özeliniz yok hiç merak edilecek bir şeyin kalmadı siz ünlülerde herşeyinizi biliyoruz

48
3
yanıtYanıtla
adil ol:

lütfen o ismi kullanmayın isminizi hemen değiştirin

46
2
yanıtYanıtla
Sana ne fark eder:

Sen mi verdin o is mi?

yanıt0
yanıt1
.......................:

görgüsüz havuzada topuklu ayakkabıyla giriyor

33
3
yanıtYanıtla
ben ben kerem:

Vizyon yok vizyonsuzda

yanıt1
yanıt0
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title