Haberler

Kalbinden 8.5 Santimlik Kitle Çıktı

Sivas'ta mide ağrısı şikayeti ile hastaneye başvuran 39 yaşındaki Zöhre Korkmaz'ın kalbinde 8.5 santim uzunluğunda kitle tespit edildi. Yapılan ameliyatla kitle çıkarıldı.

Sivas'ın Kangal İlçesi'ne bağlı Çetinkaya Beldesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi Zöhre Korkmaz, bir süreden beri devam eden şiddetli mide ağrısı hissi üzerine eşi Hüseyin Korkmaz tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi. Korkmaz'a yapılan kontrollerde midesinde sorun bulunmadığı ve kalbinde sıkıntı olduğu belirlendi. Bunun üzerine hastanenin kalp damar cerrahisi bölümüne gönderildi. Burada yapılan kontrollerde Korkmaz'ın kalbinde kalp kapakçığına giden damar kısmında bir kitle olduğu tespit edildi. CÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Bölüm Bölüm Başkanı Prof. Dr. Öcal Berkan tarafından gerçekleştirilen operasyon ile Zöhre Korkmaz'ın kalbindeki kitle çıkarıldı. 8.5 santimetre büyüklüğündeki kitle doktorları bile şaşırttı. Prof.Dr. Öcal Berkan, hastaya yapılan kontrollerde kitlenin tespit edildiğini ve yapılan ameliyat ile çıkarıldığını belirterek, "Benzerine çok az rastlanabilecek, mesleki tez konusu olabilecek bir olayla karşılaştık. Başarılı bir operasyon ile hastamızı kitleden kurtardık. Sağlık durumu gayet iyi." dedi. Hastanede tedavisi süren Zöhre Korkmaz ise mide ağrısı şikayeti ile geldiği hastanede kap sorunu ile karşılaştığını ve şaşırdığını belirterek, ameliyatı gerçekleştiren doktorlara teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hüseyin Korkmaz Çetinkaya Kangal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title