Haberler

Kalbimiz, Duamız, Canımız Ordumuzun Yanında"

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Ordumuz bir sınır ötesi operasyon yapıyor.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Ordumuz bir sınır ötesi operasyon yapıyor. Kalbimiz, duamız, gerekirse canımız onlarında yanında" dedi. Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da karşılaşma sonrası Teknik Direktör Samet Aybaba, Afrin operasyonuna değinerek, "Ordumuz bir sınır ötesi operasyon yapıyor. Kalbimiz, duamız, gerekirse canımız onların da yanında. İnşallah sağlıklı bir şekilde operasyonu bitirirler ve vatanımıza geri dönerler" dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısının oldukça kötü bir tempoda oynandığını söyleyen Aybaba, "Az pozisyonlu, isteksiz, coşkusuz bir ilk yarı oldu. Bizim golden sonra yakaladığımız inanılmaz pozisyonlar ve coşkuyla yakaladığımız oyun var. Orada oyunu farklı bir yere götürebilirdik girdiğimiz pozisyonları değerlendirseydik. Şimdi 1-1'i konuşmuyor olurduk. Pozisyon yakalayınca atacaksınız. İkinci yarıdaki oyundan memnunum kolay değil bazı mevkilerde çok mücadele eden tek oyuncumuz var. Onlara bir şey yapamıyoruz. Rakipte oyundan kopmamak için müdahaleler yaptı. Bizde iki santrfora döndük. Futbol bu bu kadar net pozisyon yakalayıp atamazsanız sonucunda bir şey ortaya çıkıyor. Hemen Malatya maçının çalışmalarına paylaşacağız" diye konuştu.

(Uğur Yiğit - Onur Erden/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samet Aybaba Murat Erat Sivasspor Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title