Haberler

Kaladze Jübile Maçı İçin "Fatih Terim" Dedi

Güncelleme:

Gürcistan Enerji Bakanlığı yapan Gürcü futbolcu Kahaber Kaladze, Fatih Terim'in yaptığı jübile maçı ile futbol kariyerini sonlandırdı.

Gürcistan Enerji Bakanlığı yapan Gürcü futbolcu Kahaber Kaladze, Tiflis'te takımının teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı jübile maçı ile futbol kariyerini sonlandırdı.

2001-2010 yıllarında AC Milan forması giyen 35 yaşındaki Kaladze, aralarında Paolo Maldini, Gianluca Zambrotta, Jaap Stam, Rui Costa, Christian Vieri, Andriy Shevchenko ve Filippo İnzaghi'nin de bulunduğu AC Milan'ın eski oyuncularına karşı oynadığı jübile maçıyla futbola veda etti.

Veda maçında, Fabio Cannavaro ve tanınmış Gürcistanlı futbolcuların yer aldığı Kaladze'nin Arkadaşları adlı takımın teknik direktörlüğünü, Gürcü futbolcunun talebi üzerine, bir dönem AC Milan'a ve Kaladze'ye hocalık yapmış olan Fatih Terim üstlendi. Terim'e, Gürcistan'ın efsane stoperi Alexander Chivadze eşlik etti. Milan'ın teknik direktörlüğünü ise Carlo Ancelotti ve Cesare Maldini yaptı.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki Dynamo Arena'da oynanan maç, AC Milan'ın 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

Gürcistan'a gelen oyuncuları havaalanında karşılayan Kahaber Kaladze, maç öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, bir yandan pek çok arkadaşının ve pek çok ünlü futbolcunun kendi ülkesini ziyaret etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, diğer yandan Gürcistan futboluna ve Gürcü taraftarlara veda etmekten dolayı duygusal bir gün geçirdiğini dile getirdi.

(CC-

01.06.2013 01: 50: 57

TSI

NNNN - TİFLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Enerji Bakanlığı Fatih Terim Gürcistan Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title