Haberler

Kahvede Çay İçerken Kalp Krizinden Öldü

Balıkesir'in Bandırma İlçesinde Bir Kişi, Kahvede Çay İçerken Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Öldü.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir kişi, kahvede çay içerken geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

Edinilen bilgiye göre, yıllarca Almanya'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye kesin dönüş yaparak Bandırma'ya yerleşen evli ve 1 çocuk babası Salim Akyelken (48), sahilde yürüyüş yaptıktan sonra dinlenmek için Saatçiler Caddesi üzerindeki bir kahvenin önündeki masalara oturdu. Kahvenin önünde arkadaşlarıyla birlikte çayını içerken aniden fenalaşarak sandalyeden düşen Akyelken, hayatını kaybetti. Kahvenin önünde çay içen vatandaşların ve arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında yerde cansız yatan Akyelken'i

kurtarmak için olay yerine ambulans çağırıldı. 112 Acil Servis ekibinin yaptığı ilk inceleme sonucunda şahsın, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, gurbetçi işçinin cebinden çıkan not defterindeki telefon numaralarından Bursa'ya giden eşine, yakınlarına ve Almanya'daki annesine haber verdi. Gurbetçi işçinin arkadaşları, Akyelken'in çok cömert ve iyi bir insan olduğunu, ani ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Şahsın cenazesi, Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(MY-MEY-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title