Haberler

Kahveciler Odası'nda Genel Kurul Sancısı

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Kafetaryacılar-Çay Ocakları Esnafları Odası üyelerinden bazıları olağanüstü seçim istediklerini belirterek basın açıklaması yaptı.

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Kafetaryacılar-Çay Ocakları Esnafları Odası üyelerinden bazıları olağanüstü seçim istediklerini belirterek basın açıklaması yaptı.

Samsun Kahveciler-Gazinocular-Büfeciler-Otelciler-Kafetaryacılar-Çay Ocakları Esnafları Odası Genel Kurulu 12 Mart tarihinde yapıldı. Başkanlık seçiminde başkan adaylarından Cavit Yıldırım 113 oy, diğer başkan adayları Mustafa Kara ve Köksal Orman ise 197 oy aldılar. Seçimde 2 adayın eşit oy alması sonucu yasa gereği seçim kurulu hakimi tarafından kurayla başkan belirlendi.

Bugün bir basın açıklaması yapan diğer başkan adayları Cavit Yıldırım ve Köksal Orman, bazı oda üyeleri, oda başkanı Mustafa Kara'nın 1 ay sonra yeniden olağanüstü seçim yapma kararı konusunda iyi niyet protokolü imzaladığını iddia ettiler.

Konu hakkında konuşan Cavit Yıldırım, Başkan Mustafa Kara'nın olağanüstü genel kurul için söz verdiğini ve bunu da yazılı olarak beyan ettiğini söyledi. Mustafa Kara ile aynı oyu alan diğer aday Köksal Orman ise, "Sayın Başkan Mustafa Kara'ya 'söz uçar belge kalır' sözünü hatırlatmak istiyoruz. Sayın Başkan ne oldu da sözünüzden caydınız" dedi.

Mustafa Kara: "2018'e kadar görevimin başındayım"

Olağanüstü seçime gitmeyi düşünmediğini belirten mevcut Başkan Mustafa Kara konu hakkında, "Yasal olmayan hiçbir şeye ben yanaşmam. Önümüzde referandum var. Seçim yasak. Onların ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Ben yasalardan yana hareket ederim. Yasalar aramızda imzalanan protokole izin vermiyor. 2018 yılına kadar seçim yok. Ben kurayla başkan seçildim. Bu kurayı hakim çekti, köy muhtarı çekmedi" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kara Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title