Haberler

Kahta Milli Eğitim Müdürü Tünçmen'e Plaket

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği yaz okullarına verdiği destekten dolayı Kahta Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen’e plaket verildi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği yaz okullarına verdiği destekten dolayı Kahta Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen'e plaket verildi.

Kahta İrfan Mektebi İlim Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Faruk Beyaztaş, Hürriyet İlkokulu'nda düzenledikleri yaz okulunda öğrencilerin hem zihinsel ve ruhsal hem de bedensel gelişimlerini beraber geliştirmek istediklerini amaçladıkların kaydetti.

Başkan Faruk Beyaztaş, "Çocuklarımızın büyümesi için verdiğimiz yiyeceklerin yanında aynı zamanda Kur'an'dan öğütler ve dersler de vermeliyiz. Böylelikle çocuklarımızın boyları büyürken aynı zamanda kalpleri ve bakış açıları da büyüsün. İşte bu bağlamda yaz okulumuzda öğrencilerin hem zihinsel hem de bedensel gelişimlerine önem verdik. Hamdolsun 150 öğrencimizi, Kuran, siyer ve karakter eğitiminin yanında ayrıca sportif faaliyetlerle eğittik. Bu noktada bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen'e teşekkür ederek bir plaket vermek istedik" dedi.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ise, "Öğrenciler, yaz okullarında gördükleri eğitimlerle hem dini eğitimlerinin pekiştiriyor hem de kişisel gelişimlerine katkı sağladığını düşünüyorum. Böyle duyarlı STK'larımızın olması ve sadece gönüllülük esasına dayanarak öğrenci yetiştirmeleri büyük bir fedakarlıktır. Öyle inanıyorum ki, buralarda hem ilçemiz hem de ülkemiz için faydalı bireyler yetişiyor. Emeği geçen bütün görevli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gayretlerinizin devamını diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hürriyet Adıyaman Kahta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title